sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Vinterkørsel med lockout-sæt skal også køres forsigtigt

Vinterkørsel med lockout-sæt skal også køres forsigtigt

Sep 28, 2017


Sne, og mange ejere til bilen "slid" på Lockout Kit, men tror ikke, at med Lockout Kit vil kunne sikre, at du er i en meget glat vej stabil Dangdang høj hastighed.
Hjulet "slid" på låsesættet er ikke hurtigt
Snekørsel eller gennem den isete vej, for at roe og omhyggeligt. Langsom kørsel, ikke fri overtag, lysgashåndtag, let bremse, langsom afspilningsretning, enhver stor handling eller ukorrekt betjening kan medføre fare. Ejere tror ikke, at installationen af Lockout Kit i sneen kørsel er meget sikkert, hvis høj hastighed, vil være meget farligt. Højhastighedskørsel vil føre til Lockout Kit pause, især jernmaterialet Lockout Kit, når det er brudt, vil konsekvenserne være meget alvorlige.
Brug forsigtigt bilens lockout kit
På spørgsmålet om bilister i hele bilen for at give tilstrækkelig tid til at bremse problemet, er testen markeret, fordi vintervejen er glat, efterspørgslen efter bremsetiden er længere: en sne på 40 km / t kører bilen, hvis Brug af alle årstider, Bremse efter fuld suspension af efterspørgslen 37,84m, mens brugen af vinterdæk kan reduceres kraftigt, kun 18,49m. Konsekvenserne af forespørgslen, de tyske ejere af vinterdæk øger bevidstheden, og 80% af tyskerne bruger vinterdæk. Mens Kinas 58,2% af ejerne afslørede, at de var villige til at udstyre vinterdæk, er det selvfølgelig relativt mindre relevant for Kinas koldområder, og 24% af kinesiske ejere sagde, at de er villige til at bruge Lockout Kit for at sikre sikker kørsel om vinteren .
Men i dette bad ejeren, Lockout Kit vil være på det uundgåelige niveau for at sikre, at sneen og isen kører sikkert, men også reducere kørekomfort og ro, samt at skade dæk og hjul. Mens vinterdæk kan være nyttigt at klare de uventet store sne- og kørselsrisici, der fremkommer ved fjernkørsel.
Når du har installeret Lockout Kit, skal du også være opmærksom på flere aspekter ved kørsel
Hastighedsgrænse Selvom installationen af Lockout Kit, men dens begrænsede rolle, er ejerne derfor "ubekymrede" Desuden er accelerationen på den ene side bremsen på den ene side for at sikre sikkerheden ved kørsel, men også ejeren til at kontrollere hastigheden. Det er bedst at styre hastigheden ved 50Km / h.
2. Undgå at bruge Lockout Kit på en tør vej. Ovennævnte Lockout Kit er kun egnet til brug på snedækkede veje.
3. Dæktrykket skal ikke være for lavt. Nogle brødre for at tilføje bordet og det jordbundne berøringsområde, specielt dæktrykfaldet, dæklåsekit. Faktisk spiller denne praksis ikke rollen som skridsikker og tilføjer låsesættet på grund af dækskader, Lockout Kit vil røre vejen Time indrykning i bordpladerne, ikke kun ikke en fremragende rolle i skaden på dækket, men også på grund af ændringerne i dækvolumen påvirker Lockout Kit fast.
Vinter sne til ejerne af køre turen har bragt stor ulejlighed, sneen på vejen på grund af ændringer i temperaturen og det rullende fænomen er blevet meget glat, i en sådan vej kører med glidende og bremse Afstand forlængelse af fænomenet, At køre sikkerhed har bragt store udfordringer.
På grund af de indenlandske politiske begrænsninger tillader det almindelige køretøjer ikke anvendelse af dæk med vogn på vejkørsel, selv om der findes andre typer dæk, men hvis du støder på nødsituationer, skal du vende rundt, eller de samme bremser bliver ikke for meget Hvilken rolle i det maksimale omfang for at forhindre forekomsten af sideskridsklasse?
Bilens låsekit låser bare kæden eller nitternet på hjulet, og låsesættet på hjulet kan roteres i det frosne lag for at sikre, at dækket ikke glider på grund af den glatte kontaktflade. På nuværende tidspunkt er hjulets anti-slipprodukter jernkædet og blødgjort med to slags nitter.