sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
0,25 '' til 1 '' Sikkerhedsstandard Kugleventil Lockout-enheder

0,25 '' til 1 '' Sikkerhedsstandard Kugleventil Lockout-enheder

Varenr .: SBVL01 Standard Ball Valve Lockout a) Lavet af hærdet stål, overfladebehandling ved høj temperatur sprøjtning, rustfast. b) Enkelt design låse kan kvartvende kugleventiler i off position. c) Anvendes på kugleventil størrelser fra 6,35 mm (1/4 ") til 25 mm (1"), hul diameter er 3/8 "....

Beskrivelse

Varenr .:   SBVL01

Standard Ball Valve Lockout

a) Fremstillet af hærdet stål, overfladebehandling ved høj temperatur sprøjtning, rustfast.

b) Enkelt design låse kan kvartvende kugleventiler i off position.

c) Anvendes på kugleventilstørrelser fra 6,35 mm   (1/4 ") til 25 mm   (1 "), hul diameter er 3/8".

 

Varenr.

Beskrivelse

SBVL01

Størrelse: 82mm × 55m, hul diameter: 11mm

SBVL02

Størrelse: 157mm × 102m, huldiameter: 11mm

SBVL02-2

Størrelse: 157mm × 102m, hul diameter: 7.5mm

6 拷贝

LOTO vurdering

Estimering er et glimrende værktøj til opgradering af låste projekter. Først efter at låsestræningen og låseprocessen er testet af den internationale kanaltænkning og finde praksis, kan vi afgøre, om det tidlige arbejde er vellykket eller ej. Træningsøvelserne, låseprocedurerne og låseudstyret vurderes for at bestemme, om de fungerer som de skal. Evaluering er også en god mulighed for at forbedre Lockout-tagout-programmet, fordi det er lettere at identificere sårbarheder, der ikke er umiddelbart synlige i de tidlige stadier af træningen.

OSH A har indført lovgivning for at gennemgå Lockout-tagout-programmet i faser. Folk bør følge disse regler for at lægge et solidt fundament for projektevaluering og forfremmelse. Projektundersøgelsen gennemføres mindst en gang om året af en udpeget person, der ikke er direkte relateret til den igangværende proces. Alle afvigelser, der blev opdaget under revisionen, skal rettes, og alle medarbejdernes roller kontrolleres.

Revisionen skal også registreres, herunder datoen for revisionen, processen, det involverede maskiner og navnet på den relevante medarbejder.

Projekter udvikler sig

Gode låseprojekter skal udvikle sig gradvist. OSHA sætter flere krav og udsteder strengere retningslinjer i fremtiden, så det er vigtigt at holde din virksomheds låseprogrammer aktuelle.

Tilsvarende vil åben kommunikation med medarbejdere på alle niveauer gøre det muligt for låseprojekter at nå deres fulde potentiale. Et låst projekt, der fremmer kommunikation, er mere effektivt til at identificere fordele og ulemper ved et projekt, der mangler sort. Kun på denne måde kan den fortsætte med at gå videre, overstige de lovbestemte minimumsstandarder og endelig blive et sandt projekt for virksomheden og medarbejderne.


Specielt designet i overensstemmelse med dine specielle krav, vores 0,25 '' til 1 '' sikkerhedsstandard kugleventil låseudstyr fremstillet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpassede 0,25 '' til 1 '' sikkerhedsstandard kugleventil lockout enheder lavet i Kina til billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: 0.25 '' til 1 '' sikkerhedsstandard kugleventil lockout enheder producenter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, lavet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel