sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
1 -6.5 Justerbar portventillåsning

1 -6.5 Justerbar portventillåsning

Delnummer: AGVL01 Justerbar portventillåsning a) Fremstillet i holdbart ABS. b) Kan udstyres sammen med hængelåse. Hængelås låsekaksel maks. Diameter 3/8 ”(10 mm). c) Kan dækkes og drejes frit omkring ventilhjulet og kan indstilles til at passe til et antal ventilhåndtag.

Beskrivelse

Delnummer: AGVL01

Justerbar portventillåsning

a) Lavet af holdbart ABS.

b) Kan udstyres sammen med hængelåse. Hængelås låsekaksel maks. Diameter 3/8 ”   (10mm).

c) Kan dækkes og drejes frit omkring ventilhjulet og kan indstilles til at passe til et antal ventilhåndtag.

 

Del nr.

Beskrivelse

AGVL01

Velegnet til ventilhåndtag 1 til 6 1/2 i diameter

 

Casestudie:

Operatøren ved, at udstyret vil blive repareret og låser den personlige lås og mærke, men kommunikerer ikke med vedligeholdelsespersonalet og udfører Lockout-tagout-listen;

Før vedligeholdelse af udstyr låste vedligeholdelsespersonalet ikke den personlige lås og mærke, så meget mindre kommunikere med vedligeholdelsespersonalet og udføre Lockout-tagout-listen.

Forbedringsforanstaltninger:

Før udstyrsvedligeholdelse skal du nøje implementere Lockout-tagoutproceduren i syv trin; Når udstyret er repareret, skal du også udføre de fem trin for at fjerne lockout-tagout.

Overvejelser til LOTO-anvendelse

Der skal etableres en lockout-sikkerhedsprocedure til nedlukning af maskiner og udstyr og kontrol af potentielt farlige energikilder, når der udføres vedligeholdelses- eller vedligeholdelsesaktiviteter.

Medarbejdere skal trænes i Lockout-tagout inden operationen.

Outsourcing-leverandører skal også kende din virksomheds LOTO-procedurer.

LOTO Lockout-tagout skal udføres, når outsourceleverandøren skal udføre vedligeholdelsesarbejde på noget udstyr i din virksomhed. På samme tid skal det også fortælle dine ansatte.

LOTO Lockout-tagoutfaciliteten skal fjernes af arbejdsgiverne.

Når LOTO Lockout-tagout-anlægget bruges på forskellige skift, er det vigtigt at gøre et godt stykke arbejde med kommunikation og overlevering.


Specielt designet i henhold til dine særlige krav, vores 1 -6,5 justerbar portventillåsning lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockoutprodukter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset 1 -6,5 justerbar portventillåsning, der er lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: 1 -6,5 justerbare portventil lockout fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel