sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
12 bærbart hængelås stativ

12 bærbart hængelås stativ

Delnr .: PH01 Bærbar hængelåseholder a) Fremstillet i plastforstærket nylonstøbning. b) Kan bære op til 12 hængelåse på samme tid. c) Engelsk advarselsmærke. Andet sprog kan tilpasses.

Beskrivelse

Del nr .:   PH01

Bærbar padlås   Rack

a) Lavet af teknisk plastforstærket nylonstøbning.

b) Kan bære op til 12 hængelåse på samme tid.

c)   Engelsk advarselsmærke. Andre lan gua ge kan tilpasses.

 

Del nr.

Beskrivelse

PH01

En plads til op til 12 hængelåse

For at afslutte låsningen

Bekræft, at vedligeholdelsesarbejdet er afsluttet - - vedligeholdelsespersonale oplåsning og adskillelse - - Informer vedligeholdelse af processens varmekilde er afsluttet - - Procespersonale kontroller og accepter - - Processpersonalet låser op og adskiller.


Lås op - personlige låse

Oplåsning skal være baseret på princippet om løsning af kollektivlåsen efter den enkelte lås.

Når operatøren har afsluttet handlingen, skal du kontakte den personlige lås. Efter at have bekræftet, at alle operatører har frigivet den personlige lås, frigiver værgen for den territoriale enhed den personlige lås

Låseholderen på en territorial enhed skal være den sidste til at fjerne en lås fra en personlig lås.

Lås op - kollektiv lås

Ved udformning af isolering af elektrisk udstyr og instrumenter skal de territoriale enheder tilvejebringe kollektive låsetaster til el- og instrumentfolk, der skal låse låsene op.

Operatører fjerner individuelle låse fra kollektive skabe.

Når alle konstruktionsenheder på låsen er fjernet, er reparation, vedligeholdelsesarbejde afsluttet.

Efter at have bekræftet, at udstyret og systemet opfylder driftskravene, frigiver den territoriale enhed den kollektive lås på stedet i henhold til listen over låsemærker.

Den ansvarlige for den territoriale enhed er den sidste person til at løse den kollektive låsekasse.Konkret eksempel: motoroverhaling

1. Kontakt de territoriale enheder for at lukke det mislykkede udstyr og udføre energiisolering. (territoriale enheder bruger kollektive låse til at låse isoleringspunkter.)

2. Bekræft, at energien på vedligeholdelsesstedet er blevet fuldstændigt isoleret. (den ansvarlige for vedligeholdelse og den ansvarlige for den territoriale enhed skal bekræfte, at energien er isoleret.)

3. Elektrisk vedligeholdelsespersonale skal isolere udstyrets strømforsyning. De er alle nødt til at låse ud.

4. Relevant låsepersonale skal sætte nøglen i meddelelseslåskassen, og den ansvarlige for vedligeholdelse skal opbevare nøglen til låskassen. Og udfyld Lockout-tagout-posten.

5. Oplåsning: bekræft, at vedligeholdelsesopgaven på stedet er afsluttet, og at betingelserne er klar til idriftsættelse. Den ansvarlige for vedligeholdelse åbner den kollektive låsekasse, og relevant personale tager nøglen ud, åbner energiisoleringspunktet og genoptager produktionen.


Specielt designet efter dine specielle krav, vores 12 bærbare hængelåseholder lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros-tilpassede 12 bærbare hængelåseholder lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: 12 producenter af bærbare hængelåsehængere Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel