sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
38 mm isoleringslås

38 mm isoleringslås

38 mm plastisk kortlås-sikkerhedshængelås Den ikke-ledende skaft er fremstillet af nylon, modstår temperatur fra -20 ℃ til + 120 ℃, hvilket sikrer, at styrken og deformationsbrud ikke let er.

Beskrivelse

无线 端 新品 海报

Del nr .:   P38P

38 mm plast kort beskyttelseshængelås

a) Forstærket nylonlegeme, modstår temperatur fra -20 ℃ til + 80 ℃. Stålchaklen er forkromet; den ikke-ledende kæde er lavet af nylon, modstår temperatur fra -20 til +120 , hvilket sikrer, at styrken og deformationsbrud ikke let er.

b) Funktion til nøgleopbevaring: Når kækken er åben, kan nøglen ikke fjernes.

c) Laserudskrivning og logo-indgravering tilgængelig om nødvendigt.

d) Alle tilgængelige forskellige farver.

 

Del nr.

Beskrivelse

Låsemateriale

Specifikation

KA-P38S

Tastet ens

 

Stål

 

“KA”: Hver hængelås indtastes den samme i en gruppe

“P”: Glatkrop af plastiklås

“S”: Stålkæde

 

Andet materiale kan tilpasses:

"SS": Rustfri stålkæde

“BS”: Messingsjakkel

KD-P38S

Keyed Differ

MK-P38S

Keyed & Alike / Differ

GMK-P38S

Grand Master Key

KA-P38P

Tastet ens

 

nylon

KD-P38P

Keyed Differ

MK-P38P

Keyed & Alike / Differ

GMK-P38P

Grand Master Key


23 拷贝P38P


Sikkerhed ved energiisolering

Testvalideringsproceduren er et nødvendigt trin, der ikke kan udelades. I dette tilfælde har personalet ikke før udstyret er taget i drift for at afslutte testen af udstyrets funktion, især nødstopknappen på mudderpumpefunktionen uden test, fører til fejl i ledningsnettet findes ikke, felt reparation af mudderpumpe vice-borer behøver heller ikke at teste knapfunktionen, mere gik ikke for at bekræfte, at energiisolering er effektiv, de sidste næsten har skader på konsekvenserne.

Lockout-tagoutproceduren er den beskyttende standard for farlig energikontrol Lockout-tagout (29 CFR 1910.147), der blev udstedt af OSHA i 1989. Standarden opstiller de generelle industrielle Lockout-tagoutkrav og kræver autoriserede medarbejdere til at bekræfte, at maskinens isolering og strømafbrydelse eller udstyr er afsluttet, inden arbejdet på maskinen eller det udstyr, der er låst eller mærket, startes. Undersøgelser har vist, at energikontrolprogrammet reducerer havariet med 25 til 50 procent. Cirka 10% af alle industriulykker skyldes forkert kontrol med farlig energi. Ifølge OSHA-data er omkring 250.000 ulykker hvert år involveret, hvoraf 50.000 resulterer i kvæstelser og mere end 100 er dødelige.


Hot Tags: 38 mm isoleringslås med låseklap-leverandører & fabrikanter Kina - engros - LOCKEY

Send forespørgsel