sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
38 mm Størrelse af lockout Tagout hængelås

38 mm Størrelse af lockout Tagout hængelås

Delnr .: P38P 38mm Kort Nylon Sikkerhed Hængelås Nøgleholdefunktion: Når skaftet er åbent, kan nøglen ikke fjernes. Laserudskrivning og logo-gravering fås om nødvendigt. Alle forskellige farver fås.

Beskrivelse

Del nr .:P38P

38mm kort Nylon Shackle sikkerhedshængelås

a)Forstærket nylonlegeme, modstår temperatur fra -20til +80. Stålskaftet er forkromet; den ikke-ledende kæde er lavet af nylon, modstår temperatur fra -20til +120, sikrer ikke let styrke og deformationsbrud.

b)Tastebeholdningsfunktion: Når bøjlen er åben, kan nøglen ikke fjernes.

c)Laserudskrivning og logo-gravering fås om nødvendigt.

d)Alle forskellige farver fås.

Del nr.

Beskrivelse

Låsemateriale

Specifikation

KA-P38S

Tastet ens

Stål

“KA”: Hver hængelås indtastes den samme i en gruppe

“P”: Glatkrop af plastiklås

“S”: Stålkæde

Andet materiale kan tilpasses:

“SS”: Rustfri stålkæde

“BS”: Messingsjakkel

KD-P38S

Keyed Differ

MK-P38S

Keyed& Ens / Differ

GMK-P38S

Grand Master Key

KA-P38P

Tastet ens

nylon

KD-P38P

Keyed Differ

MK-P38P

Keyed& Ens / Differ

GMK-P38P

Grand Master Key

14

公司1介绍3


FAQ:

1.Sp .: Kan jeg sætte mit eget logo på produkterne?
A: Ja, dit logo kan sættes på hver låsekrop, enten med laser eller med forme.

2.Spørgsmål: Kunne jeg lægge mine egne design af etiketter på produkterne?
A: Selvfølgelig kan du sende os dit design, vi' ll følger dit design.

3.Spørgsmål: Kan jeg få nogle prøver inden formel ordre?
A: Ja, vi kan sende dig nogle gratis prøver til din test inden din ordre.

4.Q: Hvor lang tid er ledtiden?
A: Normalt holder vi lager for de fleste produkter, leveringstiden er 1-5 dage, så snart betalingen frigives. For tilpassede produkter tager det længere tid.

5.Spørgsmål: Hvad med eftersalgsservice? Hvilke' er garantibetingelserne?
A: Vi tilbyder 12 måneder for alle produkter, vi har solgt. Hvis du møder problemer efter salget, skal du kontakte os frit. Vi' ll hjælper med at løse problemerne inden for 24 timer.

6.Q: Er du producent eller bare forhandler?
A: Vi' re fabrikant, vi producerer alle produkter alene. Velkommen til at besøge vores fabrik når som helst.

7. Spørgsmål: Hvilke' er betalingsbetingelserne? Kan jeg betale, efter at du har fået produkterne?

A: Normalt accepterer vi TT og Western Union. L / C accepteres også, hvis ordremængden er stor. For gamle kunder, vi' ll guanartee månedlig betaling efter godt samarbejde.

8.Spørgsmål: Jeg kunne ikke' t finde de produkter, jeg vil have i dit katalog, kan du udvikle det til mig?
A: Ja, vi har en forsknings& udviklingsdepartementet, vi' er villige til at udvikle alt det, du har behov for inden for sikkerhedsafgrænsningsindustrien.

9.Sp .: Har du noget kontor i andre lande?
A: I øjeblikket har vi ikke' det har vi, men vi' vi diskuterer med nogle gode kunder. Hvis du' er villig til at være vores agent i nogen lande, bedes du kontakte os frit.

For yderligere at forbedre acetylenværkstedet om energisikringsbeskyttelsesstandarder er specifikationen udstyret med beskyttelsesfaciliteter, acetylenanlæg forskellige faglige og tekniske personalsspecifikationer til energisoleringsarbejde aktivt, anført energisoleringsnummer liste over hver proces og specifikationsstandarder for energiisolering , isolering henholdsvis fra roterende dele, elektrisk udstyr, isolering, farlige kemikalier, isolering af energiisolering operationel standard specifikation.

GG quot; Siden starten af ​​energiisoleringsoperationen, fra processystemets energiisoleringsvurdering, rengøringsplan, detektionsmetode, blindplade installation, elektrisk partition, Lockout Tagout til afslutningen af ​​energisoleringsoperationen, ansvar overfor personen, bekræftet på plads. I forebyggelse af medier' løb, risiko, dryp, lækage' og andre aspekter af effektiv kontrol, detaljerede sikkerhedskontrolforanstaltninger i driftsprocessen, reducerer driftsrisikoen effektivt. Acetylen-workshop-tekniker Yuan Jinhua introducerede forfatteren.

Det er underforstået, at acetylenværksted for at sikre implementeringseffekten udviklede implementeringsplanen for energiisoleringsdrift. Aktiviteten er opdelt i to faser: selvundersøgelse og selvreform og konsolidering og forfremmelse. I tjekliste fra faseændringen, der kræves for, at professionel har ansvaret for de operationelle aktiviteter inden for udstyrets og faciliteternes omfang, selvkontrol, etablering af rutinemæssig liste, liste over organisationsprojekter, beskyttelsesstandarder, specifikke foranstaltninger, ansvarlige, efter godkendelse af de relevante afdelinger og leder af virksomheden, gennemførelsen af ​​hver aktivitet i overensstemmelse med standardimplementeringen. For at styrke den fase af krav, som hver organisation personale i henhold til implementeringseffekten, ajourført månedlige statistikker over beskyttelsesforanstaltninger, scenen isoleret, i nøje overensstemmelse med den standard teknologi gruppe rettidig inspektion af hver organisatoriske enheds aktiviteter for at udføre situationen, de aktiviteter, der udføres rettidigt, er ikke korrekte, lægger ikke vægt på gennemførelsen af ​​anmeldelseundersøgelsesuddannelsen igen for at sikre, at aktiviteterne er effektive og ordnede.


Siden fremskridt med energiisoleringsarbejde har acetylenværksted fuldt ud forfinet implementeringen af ​​sikkerhedsforanstaltninger og yderligere realiseret de væsentlige krav til sikkerhedskontrol og implementering." Ser man på tidligere ulykker, var de fleste af dem forårsaget af utilsigtet frigivelse af energi. Udviklingen af ​​energiisoleringsoperation klargjorde operationens udførelsesstandard, forbedrede de detaljerede driftstrin og standardiserede driftsudførelsesprocessen, som effektivt afspejlede egenskaberne ved essentialisering, normalisering og effektivitet. Kun ved at forbedre implementeringsstandarderne, implementere kravene om adskillelse, sammenfatte arbejdsknudepunkter og samle den væsentlige sikkerhedsstyringserfaring kan vi garantere en sikker, stabil og langsigtet drift af produktionsanlægget.

Specielt designet efter dine specielle krav, vores 38 mm størrelse af lockout-tagout-hængelås lavet af en af ​​de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset 38 mm størrelse af lockout tagout hængelås lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: 38 mm størrelse af lockout tagout hængelås fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel