sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
38 mm leverandør af sikkerhedshængelås i stål

38 mm leverandør af sikkerhedshængelås i stål

Best.nr .: P38S 38mm Kort stålkobling Sikkerhedshængelås Nøgleholdningsfunktion: Når skaftet er åbent, kan nøglen ikke fjernes. Laserudskrivning og logo-gravering fås om nødvendigt. Alle forskellige farver fås.

Beskrivelse

Del nr .:P38S

38 mm kort stållås

a)Forstærket nylonlegeme, modstår temperatur fra -20til +80. Stålskaftet er forkromet; den ikke-ledende kæde er lavet af nylon, modstår temperatur fra -20til +120, sikrer ikke let styrke og deformationsbrud.

b)Tastebeholdningsfunktion: Når bøjlen er åben, kan nøglen ikke fjernes.

c)Laserudskrivning og logo-gravering fås om nødvendigt.

d)Alle forskellige farver fås.

Del nr.

Beskrivelse

Låsemateriale

Specifikation

KA-P38S

Tastet ens

Stål

“KA”: Hver hængelås indtastes den samme i en gruppe

“P”: Glatkrop af plastiklås

“S”: Stålkæde

Andet materiale kan tilpasses:

“SS”: Rustfri stålkæde

“BS”: Messingsjakkel

KD-P38S

Keyed Differ

MK-P38S

Keyed& Ens / Differ

GMK-P38S

Grand Master Key

KA-P38P

Tastet ens

nylon

KD-P38P

Keyed Differ

MK-P38P

Keyed& Ens / Differ

GMK-P38P

Grand Master Key

9

公司1介绍3

FAQ:

1.Sp .: Kan jeg sætte mit eget logo på produkterne?
A: Ja, dit logo kan sættes på enhver låsekrop, enten med laser eller forme.

2.Spørgsmål: Kunne jeg lægge mine egne design af etiketter på produkterne?
A: Selvfølgelig kan du sende os dit design, vi' ll følger dit design.

3.Spørgsmål: Kan jeg få nogle prøver inden formel ordre?
A: Ja, vi kan sende dig nogle gratis prøver til din test inden din ordre.

4.Q: Hvor lang tid er ledtiden?
A: Normalt holder vi lager for de fleste produkter, leveringstiden er 1-5 dage, så snart betalingen frigives. For tilpassede produkter tager det længere tid.

5.Spørgsmål: Hvad med eftersalgsservice? Hvilke' er garantibetingelserne?
A: Vi tilbyder 12 måneder for alle produkter, vi har solgt. Hvis du møder problemer efter salget, skal du kontakte os frit. Vi' ll hjælper med at løse problemerne inden for 24 timer.

6.Q: Er du producent eller bare forhandler?
A: Vi' re fabrikant, vi producerer alle produkter alene. Velkommen til at besøge vores fabrik når som helst.

7. Spørgsmål: Hvilke' er betalingsbetingelserne? Kan jeg betale, efter at du har fået produkterne?

A: Normalt accepterer vi TT og Western Union. L / C accepteres også, hvis ordremængden er stor. For gamle kunder, vi' ll guanartee månedlig betaling efter godt samarbejde.

8.Spørgsmål: Jeg kunne ikke' t finde de produkter, jeg vil have i dit katalog, kan du udvikle det til mig?
A: Ja, vi har en forsknings& udviklingsdepartementet, vi' er villige til at udvikle alt det, du har behov for inden for sikkerhedsafgrænsningsindustrien.

9.Sp .: Har du noget kontor i andre lande?
A: I øjeblikket har vi ikke' det har vi, men vi' vi diskuterer med nogle gode kunder. Hvis du' er villig til at være vores agent i nogen lande, bedes du kontakte os frit.


Lås programmet op


A) Efter afslutningen af ​​operationen skal operatøren underrette den udpegede værge om at forberede sig på at låse låsen op, og den udpegede værge skal underrette alle skabe for at bekræfte på stedet, om låsen kan låses op; B) Efter bekræftelse af, at låsen kan låses op, skal det udpegede overvågningspersonale ansøge om det personale, der er på vagt for at låse dem op, og personalet, der er på vagt, skal bekræfte og informere alt personale i udstyrsområdet om at åbne og godkende oplåsning; C) Værgen skal føre tilsyn med og inspicere processen med at låse op af låsemaskinen og betjene af operatøren i overensstemmelse med kravene i" Ii. Lås låsen op og inspicér isoleringsprocessen" i energisoleringsarket; D) Gendan isoleringsudstyret (f.eks. Afbryder og ventil) til dets oprindelige driftsforhold; E) Værgen skal hente låsen, nøglen, låseenheden og etiketten og underrette den ansvarlige for udstyrsområdet, som udstyret kan betjene; F) Depotpersonalet overleverer de personlige låse, nøgler, låseudstyr og etiketter til det personale, der er på vagt, eller til driftslederen; G) Hvis nøglen mistes af låsemaskinen, skal værgen anvende den ansvarlige for udstyrsområdet til brug af en ekstra nøgle. Depotmanden er autoriseret til at bruge reservenøglen; H) Hvis arbejdstiden er længere end en dag, skal oplåsningsproceduren ikke udføres, når arbejdet er afsluttet hver dag.& nbsp;3. Nødoplåsningsprocedure (inklusive nødoplåsning under drift og langtidslåsning under produktionen)


Den ansvarlige for udstyrsområdet beslutter, om den nødlåsesikkerhedsprocedure skal aktiveres. Når den ansvarlige for udstyrsområdet ikke er til stede, har vejlederen ret til at beslutte at starte nødlåsningsproceduren.


Efter at have besluttet at starte proceduren for nødoplåsning, informerer værgen alt personale i området for oplåsning, at de er ved at låse op;


Inden låsen åbnes, skal den ansvarlige for udstyrsområdet eller operationens værge kontakte installationspersonalet for at bestemme udstyrets status. Hvis installatøren af ​​den personlige lås ikke kan findes, kan udstyret kontrolleres for at afgøre, om vedligeholdelsesarbejdet er afsluttet.


Hvis sikkerheden bekræftes, skal den ansvarlige for stedet eller overvågningspersonalet øjeblikkeligt bruge reservenøglen til at fjerne låsen og etiketten;


Gendan isoleringsudstyret (f.eks. Afbryder, ventil) til dets oprindelige driftsforhold;


Underret det personale, der er ansvarlig for udstyrsområdet, om, at udstyret kan betjenes;


Underret låseinstallatøren så hurtigt som muligt, at låsen er åbnet.& nbsp;

Specielt designet i henhold til dine særlige krav, vores 38 mm stålhåndtagssikkerhedshængelåseleverandør lavet af en af ​​de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros kundetilpasset leverandør af 38 mm stålhjulslåse, der er fremstillet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: 38mm stålhåndtag sikkerhed hængelås leverandører fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel