sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Justerbart rustfrit stålkabel 3,2 mm

Justerbart rustfrit stålkabel 3,2 mm

Best.nr .: PCD3.2-C175 Justerbart rustfrit stålkabel a) Kabelskaklingen er lavet af rustfrit stål, hvilket sikrer styrken og kan ikke let deformeres. b) Anden kabellængde kan tilpasses. c) Velegnet til kabelhængelåse til at låse flere afbryderpaneler.

Beskrivelse

Delnr .: PCD3.2-C175

Justerbart rustfrit S- teelkabel

a) Kabelskaklingen er lavet af rustfrit stål, hvilket sikrer styrken og kan ikke let deformeres.

b) Anden kabellængde kan tilpasses.

c) Velegnet til kabelhængelåse til at låse flere afbryderpaneler.

 

Del nr.

Beskrivelse

PCD3.2-C175

Kabeldiameter 3,2 mm, længde 175 m

PCD3.2-C250

Kabeldiameter 3,2 mm, længde 2 50 m

PCD3.2-C300

Kabeldiameter 3,2 mm, længde 3 00   m m

Kan lockout-tagout undgå næsten 100% inspektions- og vedligeholdelsesulykker? Ja

Data fra det amerikanske kontor for arbejdsstatistikker viser, at 80 procent af udstyrsreparationsskader er forårsaget af manglende lukning af enheden, 10 procent af en anden, der starter enheden, 5 procent af manglende kontrol med potentiel energi, og de andre 5 procent er mest forårsaget af lukning af energikilden uden at bekræfte, om nedlukningen faktisk er effektiv.

Casestudie:

16. februar 2005 brændte et raffinaderi flydende gasværksted 1500 tons / år svovlindvindingsanordning udstødningsrøg gennem nødnedlukningsbehandling. Den 19. februar, kl. 20.20 den 19. februar, gik en vandrende arbejdstager fra konstruktionsenheden ind i ovnen og fjernede støttevæggen i midten af ovnen, der førte til e-101-retning af den primære kondensator. Værkstedsteknikeren tog derefter en jumpsuit, en lommelygte og et filter (anti-hydrogensulfid) gasmaske og gik ind i ovnen til inspektion. Cirka 5 minutter senere fandt monitoren ingen bevægelse i ovnen, gik straks ind i ovnen for at redde teknikeren, skyndte sig til hospitalet, men undlod at redde, døde.

Den direkte årsag til ulykken: fordi den to-trins blandeventil, der var forbundet med indgangsrørledningen til totrinns konverteringsreaktoren, var i en halvåben tilstand, blev nitrogen hældt i toppen af svovlgeneratoren fra indgangen til de to -stageomdannelsesreaktor gennem totrinsblandingsventilen og døde af kvælstofkvælning, da den pågældende part gik ind i ovnen til dyb inspektion.

Indirekte årsager til ulykken: Værkstedet tildelte ikke en særlig person til at være ansvarlig for pluggning af blindplader, etablerede ikke en blindplads-tilslutningsformular og blokerede ikke den sekundære blandeventil, der forbinder svovlfremstillingsovnens top med indløbsrørledningen af den sekundære omdannelsesreaktor. Denne skjulte problemer blev ikke fundet i den efterfølgende test og inspektion. Dette er en væsentlig årsag til ulykken.

Derfor kan en god LOTO på en måde undgå næsten 100% af inspektions- og vedligeholdelsesulykker.

Hot Tags: Justerbart rustfrit stålkabel 3,2 mm

Send forespørgsel