sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Justerbart stålkabel 3,8 mm Dia.

Justerbart stålkabel 3,8 mm Dia.

Delnr .: CB03-C1M CB04-C1M Justerbart stålkabel a) Kabel: hårdt, fleksibelt flertrenget stålkabel med isoleringsplastbelagt stålkabel. b) Kabellængde og farve kan tilpasses. c) Ideel til at låse flere afbryderpaneler og side-ved-side portventillåsning.

Beskrivelse

Delnr .: CB03-C1M   CB04-c1m

Justerbart stålkabel

a) Kabel: hårdt, fleksibelt flertrenget stålkabel med isoleringsplastbelagt stålkabel .

b) Kabellængde og farve kan tilpasses.

c) Ideel til at låse flere afbryderpaneler og side-ved-side portventillåsning.

 

Del nr.

Beskrivelse kryptering

CB03 / 4-c1m

Kabeldiameter 3,8 mm, længde 1 m

CB03 / 4-C2M

Kabeldiameter 3,8 mm, længde 2 m

CB03 / 4-C3M

Kabeldiameter 3,8 mm, længde 3 m

CB04-CB03-2.jpg

LOTO isoleringsenhed

Mængden af energi, der kan fortsætte, efter at enheden er isoleret. Såsom energi indeholdt i en fjeder, svinghjul, trykfluid eller gas, kondensator eller vægt.

Isoleringsenhed

En mekanisk enhed, der forhindrer overførsel eller frigivelse af farlig energi og materialer. Såsom: afbryderafbryder, strøm- eller sikkerhedsafbryder, rørledningsventil, blindplade, mekanisk blok, energiisolering lignende enhed.

Test / test

Kontroller effektiviteten af system- eller udstyrsisolering (f.eks. Verificer, at indlåsninger eller andre hindringer for isolering er blevet fjernet).

Pligter og ansvar

Virksomhedens udstyrsafdeling er ansvarlig for formulering og vedligeholdelse af denne kode, styring og vurdering af Lockout-tagout, og afdelingen for kvalitet, sikkerhed og miljøbeskyttelse skal sørge for overvågning, høring og support til implementering af denne kode.

Hver enhed er ansvarlig for styring og implementering af Lockout-tagout-procedurer inden for dens forretningsområde og skal give ressourcegaranti.


Hot Tags: Justerbart stålkabel 3,8 mm Dia.

Send forespørgsel