sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Alle formål Metal Lockout Management Cabinet Station

Alle formål Metal Lockout Management Cabinet Station

Delnr .: LK03 Management Lockout Station a) Fremstillet af overfladebehandlet stålbehandlet stålplade. b) Der er to justerbare separatorer, der let kan tildele mellemrum. c) Stationen er multifunktionel til alle slags lockouts, især til brug i afdelingen. d) Fastgøres med skruer. e) Kan tilpasses lavet af ikke-perspektivpanel. Delenummer Beskrivelse LK03 360 mm (W) × 450 mm (H) × 155 mm (D)

Beskrivelse

Del nr .:   LK 03

Management Lockout Station

a) Fremstillet af overfladebehandlet stålbehandlingsstålplade med høj temperatur.

b) Der er to justerbare separatorer, der let kan tildele mellemrum.

c) Stationen er multifunktionel til alle slags lockouts, især til brug i afdelingen.

d) Fastgøres med skruer.

e) Kan tilpasses lavet af ikke-perspektivpanel.  

 

Del nr.

Beskrivelse

LK03

360mm (B) x 450mm (H) x 155mm (D)

LOTO-programmet skal omfatte alle følgende elementer:

Identifikation af maskiner, udstyr, processer eller kredsløb;

Type og størrelse af energikilde (380V strøm, 90 PSI gastryk);

Liste over alt nødvendigt energiisoleringsudstyr;

Detaljerede procedurer til opnåelse af nul energitilstand (lukke maskiner, energiisolering, sikring og beskyttelse af maskiner, udstyr, processer og kredsløb til kontrol af farlig energi; frigør lagret elektrisk energi, kinetisk energi eller potentiel energi);

Fuldfør de detaljerede programtrin for "test" eller "bekræft" for at sikre, at maskinen, udstyret, processen og kredsløbet er i en fuldstændig nul energitilstand;

Detaljerede procedurer til placering, fjernelse og overførsel af låst eller mærket udstyr og det relevante personals ansvar.

Regelmæssig inspektion

Procedurer for energikontrol gennemgås årligt og certificeres af koordinatoren for sundhed og sikkerhed og miljø.

Energikontrolprocedurer (udstyrspecifikke energikontrolprocedurer) skal kontrolleres for hver maskine eller maskintype.

Inspektionen skal omfatte en undersøgelse af låsepligterne for hver enkelt person, der er autoriseret til at låse maskinen eller enheden.

Inspektøren skal have tilladelse til at udføre den låseprocedure, der undersøges. Inspektøren kan dog ikke gennemgå hende om låseproceduren. Inspektøren må dog muligvis ikke gennemgå hendes brug af låseprogrammet.

Eventuelle afvigelser eller mangler, der opdages, skal omgående behandles.


Specielt designet i henhold til dine særlige krav, vores all-metal-lockout-styringsskabsstation fremstillet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engrossalg tilpasset alle formål metal lockout management skab station fremstillet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: alle formål metal lockout management skab station producenter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, lavet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel