sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sommerfuglventil låsning

Sommerfuglventil låsning

Delnr .: BVL01 Butterfly Valve Lockout a) Fremstillet i ABS. b) God kemisk egenskab, modstandsdygtig over for olieflekker og korrosion af kemiske produkter. c) Kan dækkes og drejes frit omkring ventilhjul og kan indstilles til at passe til alle ventilhåndtagsområder.

Beskrivelse

Delnr .: BVL01

Butterfly Valve Lockout

a) Fremstillet af ABS.

b) God kemisk egenskab, modstandsdygtig over for olieflekker og korrosion af kemiske produkter.

c) Kan dækkes og drejes frit omkring ventilhjul og kan indstilles til at passe til alle ventilhåndtagsområder.

 

Del nr.

Beskrivelse

BVL01

Velegnet til ventilhåndtag fra 8 til 45 mm

Validering af lockout-tagout

Hvorfor regulering af validering af lockout-tagout?

1. Mange mennesker i gruppen døde på grund af ukontrolleret energi, mens de arbejdede i maskinen eller processen

2. Arbejde med elektriske enheder er en højrisikoaktivitet og en af de førende kilder til dødsulykker og alvorlige personulykker

3. Alle skal forstå den generelle terminologi og de grundlæggende principper for farlig energikontrol


Evaluering af dødelig ulykke

Ulykkestid - 30. juli 2019

Ulykkessted - fabrik

1. To entreprenørpersonale døde under reparation af cementfabrikken. Operatører bliver nr. 3 og nr. 4 cementfabrik efter lukning af låsemærket for at forberede sig til regelmæssigt vedligeholdelsesarbejde. 02:30 start nr. 4 cement til test. To af dem var i nej. 4 cementmølle.

Ulykken viste, at anlægget tog genveje ved implementering af energiisoleringsprocedurer. Programmet er også på papir, ikke faktisk låst for at forhindre strømgenvinding.


Ulykkesdato - 13. januar 2019

Ulykkessted - fabrik

2. Medarbejderne hos kontraktparten udførte rengøringsoperationen, når båndtransportøren var i drift. Han blev klemt fast mellem enden af rullen og støtten og døde på stedet på grund af systemisk brud og indre blødning.


Dato for ulykke - 18. oktober xx

Placering - fabrik

3. Entreprenøren blev fanget i bæltet, mens han observerede fodringsituationen i nærheden af kulbunkerens fødebælte, hans ansigt og krop rørte ved det ydre dæksel, og hans arm blev klippet af bælterullen.

Hovedårsager til ulykken:

Lockout-tagout- og valideringsprocedurer følges ikke

Designfejl forårsager menneskeligt kontaktbælte (utilstrækkelig isoleringsbeskyttelse)

Handlinger for at undgå forstyrrelser uden hensyntagen til personlig sikkerhed blev opmuntret (forbundet med), og offeret var for tæt på bæltet.


Specielt designet i henhold til dine særlige krav, vores låselåser til sommerfuglventiler lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpassede sommerfugleventilåse låse lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: sommerfugl ventil lockout låse fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, lavet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel