sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Brugerdefineret stålkabel 3,8 mm Dia.

Brugerdefineret stålkabel 3,8 mm Dia.

Delnr .: CB05-C1M Justerbart stålkabel a) Kabel: hårdt, fleksibelt flertrenget stålkabel med isoleringsplastbelagt stålkabel. b) Kabellængde og farve kan tilpasses. c) Ideel til at låse flere afbryderpaneler og side-ved-side portventillåsning.

Beskrivelse

Delnr .: CB0 5 -C1M

Justerbart stålkabel

a) Kabel: hårdt, fleksibelt flertrenget stålkabel med isoleringsplastbelagt stålkabel .

b) Kabellængde og farve kan tilpasses.

c) Ideel til at låse flere afbryderpaneler og side-ved-side portventillåsning.

 

Del nr.

Beskrivelse

CB0 5 -C1M

Kabeldiameter 3,8 mm, længde 1 m

CB0 5 -C2M

Kabeldiameter 3,8 mm, længde 2 m

CB0 5 -C3M

Kabeldiameter 3,8 mm, længde 3 m

CB05_02.jpg

Håndtering af undtagelser


For at sikre driftssikkerheden kan operatører anmode om yderligere isolering og låsning. Hvis operatøren er i tvivl om effektiviteten af isolering og låsning, kan han anmode om, at alle isoleringspunkter testes igen.


I særlige tilfælde, hvis ventilen eller afbryderen af særlig størrelse ikke kan låses, efter bekræftelse og skriftlig godkendelse, kan kun advarselsskiltet hænges uden låsning, men andre hjælpemidler skal bruges til at opfylde kravene til låsning.


Valget af låseudstyr skal ikke kun opfylde låsekravene, men også opfylde sikkerhedskravene på operationsstedet.


straf


Før inspektions- og vedligeholdelsesoperationen har den ansvarlige for driftsprojektet ikke organiseret det territoriale personale og alt det inspektions- og vedligeholdelsespersonale til at udføre operationens projektidentifikation, eller risikoidentifikationen går gennem formularen eller gennemgår processen og ikke har udarbejdet energisoleringsplanen og er blevet bekræftet i fællesskab af det territoriale personale og driftspersonalet, det er ulovlig kommando, straks afskediget og underrettet.


Hvis inspektions- og vedligeholdelsespersonalet ikke deltager i identifikation af risici og kender projektets sikkerhedsrisici og forebyggende kontrolforanstaltninger, er operationen ulovlig. Enhver har ret til at stoppe den ulovlige handling. Projektlederen skal straks rette den ulovlige opførsel, kritisere og uddanne den ansvarlige og registrere den ulovlige kendsgerning på posten.


Nægtelse af at bruge personlige låse, implementering af låsebestemmelser, det vil sige for ikke at adlyde arbejdsgivers arbejdsarrangement, alt efter omstændighedernes alvor, i overensstemmelse med overtrædelse af arbejdsgivers regler og regler straf.


Hvis personale på enheden, hvor vedligeholdelsesudstyret er placeret, nægter at deltage i risikoidentifikation og energiisoleringsplanbekræftelse, anses de for at have været ulydige over arbejdsordningen og straffes i henhold til overtrædelse af reglerne og reglerne i enhed efter sagens alvor.


Hot Tags: Brugerdefineret stålkabel 3,8 mm Dia.

Send forespørgsel