sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Tilpasset ventillåsning

Tilpasset ventillåsning

Delnr .: SBL03-2 Tilpasset ventillåsning a) Lavet af gennemsigtig pc. b) Når først den er låst, skal ventilen ikke drejes. c) Basen tillader brug med to halvcirkler til at rumme ventilen. d) Indeholder ventil op til 55 mm i diameter og 43 mm høj. e) Passer til 32 mm-46 mm diameter ventil.

Beskrivelse

Del nr .:   SBL03 -2

Tilpasset ventillåsning

a) Lavet af gennemsigtig pc.

b) Låst, undgå, at ventilen drejes.

c)   Basen tillader brug med to halvcirkler til at rumme ventilen.

d) En samler ventil op til 55 mm i diameter og 43 mm høj.

e) F dens 32 mm-46 mm diameter ventil.

 

Del nr.

Beskrivelse

SBL03-2

H ole diameter: 32 mm, 46 mm

1

LOTO sag

Erklæring om hændelsen: En 17-årig studerende i Canada tog et sommerjob med at operere et transportbånd for at bringe affaldspapirtavler til en ballepresse til pakning. Transportbåndet blev fastklemt i en fastklemning på arbejdet. Han klatrede op på pakkemaskinen for at fjerne kassen, der var sat fast. Så begyndte transportbåndet pludselig at køre igen. Desværre blev den unge mand trukket ind og mistet benene.

Analyse: maskinen blev ikke lukket og låst, da vedligeholdelse blev udført.

Modforholdsregler: politik og træning - udvikle og implementere LOTO, som ikke-vedligeholdelsesarbejdere, ikke udfører vedligeholdelsesarbejde.

Tryk på LOTO, 1. Luk maskinen, 2. Frakobl strømmen, 3. Lås før vedligeholdelse.


Lockout VS Tagout

Forskellen mellem Lockout og Tagout:

(kun notering implementerer ikke låsen, i et konkret tilfælde tilbage for at overtræde obligatoriske nationale standarder, arbejdsgiveren, de ansatte skal bære juridisk ansvar!)

Ting til fælles:

Begge er sikkerhedsforanstaltninger, der bruges i midlertidig driftstid, som vedligeholdelse, rengøring osv. Kun autoriserede personer kan udføre begge dele

Differentia: Tagout-skiltet er let at blive beskadiget i den naturlige kraft, flytte ud af Tagout er let at blive fjernet liste kan ikke forhindre forkert handling, notering er bare en advarselsforanstaltning, kan ikke gøre anlægget selv i en sikker tilstand .


Specielt designet efter dine specielle krav, vores tilpassede ventillåsning, der er lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockoutprodukter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset tilpasset tilpasset ventillåsning, der er lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: tilpassede fabrikanter af ventillåsning, Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel