sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Økonomisk Wire Security Fish-Shaped Cable Lockout

Økonomisk Wire Security Fish-Shaped Cable Lockout

Varenr .: CB04 Økonomisk fiskformet kabellåsning a) Låsehus: lavet af ABS, med isolering af plastbelagt stålkabel. b) Accepterer op til 6 hængelås til flere låseprogrammer. c) Kabellængde og farve kan tilpasses. d) Inkluderer høj synlighed, genanvendelige, skrive-på sikkerhedsmærker ....

Beskrivelse

Varenr .:   CB04

Økonomisk fiskformet kabellåsning

a) Låsehus: lavet af ABS, med isolering af plastbelagt stålkabel.

b) Accepterer op til 6 hængelås til flere låseprogrammer .

c) Kabellængde og farve kan tilpasses.

d) Inkluderer høj synlighed, genanvendelige, skrive-på sikkerhedsmærker . Længden af etiketter kan tilpasses.

 

Varenr.

Beskrivelse

CB04

Kabeldiameter 3,8 mm, længde 2 m

 


Energisikring i vedligeholdelsesoperationer

Ved opretholdelse af forskellige former for udstyr, fordi der kan være utilsigtet frigivelse af elektrisk energi, tryk energi, mekanisk energi, potentiel energi og anden energi, behovet for at vedtage en pålidelig måde at isolere disse energier på. Ellers kan den uheldige frigivelse af disse energier i forbindelse med drift forårsage skade. I denne periode kan vi forårsage skade på grund af utilsigtet frigivelse af disse energier. I dette nummer vil vi introducere de vigtigste punkter for sikker drift af energiisolering i vedligeholdelsesoperationer.

Ulykke tilfælde 1

Zhang, en arbejder med sandfordelingsgruppe i støbning af fabrikken i fabrikken, går ofte til arbejde tidligt om morgenen for at reparere det indre rum sandmaskine for at sikre normal drift i arbejdstiden. Nogen dag kommer zhang mou til værksted, som sædvanlig åbnede dør af blandet sandmotorrum, men uden at isolere strømafbryderen hængte også "nogen arbejder for at forbyde at lukke" advarselsskilt, indtast maskinen inden for eftersyn. Han var bange for, at åbningen af døren ville påvirke andres gang, så han med vilje tog med døren for at forlade kun 150 mm mellemrum. Omkring 7:50, efter at sandarbejderen li gik på arbejde, så han andre på gang og med bevidst tog kabinen døren for at forlade kun 150 mm mellemrum.

Kabine dør åben, tror andre arbejder ikke tæt på strenge, vil være på kabinen døren, den glatte start af blanding sand maskine, ruller hurtigrotation, vil arbejde inde i zhang hovedskade, endelig på grund af alvorlige skader, redde ineffektive død.


Specielt designet i overensstemmelse med dine specielle krav, vores økonomiske trådsikkerhed fiskformet kabellåsning lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset økonomisk wire sikkerhed fiskformet kabellåsning lavet i Kina til billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: økonomisk wire sikkerhed fisk-formede kabel lockout producenter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, lavet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel