sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Greb tight afbryder lås ud

Greb tight afbryder lås ud

Del nr.:CBL31-S-RED CBL31-S-BLK Greb tight afbryder lockout a)Materiale: Trykstøbning aluminiumslegering & Nylon PA & metalspray. b) Tilpas brede eller høje breaker skifter typisk på hi-spænding / hi strømsæd brud. c)Juster til breaker med en simpel tommelfinger tur og derefter lukke fastspænding d)håndtag og låsedæksel for at forhindre klemmen i at blive løsnet.

Beskrivelse

Del nr.:CBL31-S-RED CBL31-S-BLK

Greb tight afbryder lockout

a) Materiale: Trykstøbning aluminiumslegering & Nylon PA & metalspray.

b) Fit bred eller høj breaker skifter typisk findes på hi-spænding / hi strømsæd brud.

c) Juster til breaker med en simpel tommelfinger tur og derefter lukke fastspænding

d) håndtag og låsedæksel for at forhindre klemmen i at blive løsnet.

Del nr.

Beskrivelse

CBL31-S-RØD

Max fastspænding 16mm

CBL31-S-BLK

Max fastspænding 16mm

Hvad er elektrisk isolation?

Den såkaldte elektriske isolation er den elektriske isolering af strømforsyningen og det elektriske kredsløb, dvs. For at kunne anvendes elektrisk isolering skal følgende betingelser være opfyldt:

(1) for hver gren kredsløb ved hjælp af en isolation transformer, denne transformer spænding modstå test, højere end den almindelige transformer, bør overholde II. niveau elektriske produkter (dobbelt isolering eller forstærket isolering) krav, også kan anvendes med isolering transformer vikling isolering ydeevne er lige.

Den såkaldte elektriske isolering betyder, at der ikke er nogen direkte elektrisk forbindelse mellem de to kredsløb. Det vil sige, at de to kredsløb er isoleret fra hinanden. Det er også nødvendigt at sikre, at de to kredsløb opretholder forholdet mellem energitransmission.

Kredsløbene forbundet til den første og anden side af en fælles dobbelt-vikling transformer er isoleret fra hinanden. Derfor kan det siges, at kredsløbet forbundet med en eller to sider af dobbelt-vikling transformer er i en elektrisk isolation tilstand. Princippet om isolation er princippet om transformer og princippet om anvendelse af loven om elektromagnetisk induktion. Når transformatoren er i drift, efter den primære vikling er forsynet med vekselstrøm, vil vekselstrøm genereres i sin kerne, og den vekslende flux vil fremkalde elektromotive kraft i den primære og sekundære vikling. Den sekundære vikling kan give ac spænding til det sekundære kredsløb efter induktion af elektromotive kraft, når den sekundære vikling med belastning efter den nuværende strøm, vil have en indvirkning på den magnetiske kredsløbsstrøm, således at forårsage den primære vikling strøm ændring. Selv om der ikke er nogen direkte elektrisk forbindelse mellem transformatorens primære og sekundære viktninger, kan den elektriske energi fra den primære vikling overføres til den sekundære vikling gennem fluxændringen i dens magnetiske kredsløb. Dette er transformatorens arbejdsprincip, og det er også princippet om elektrisk isolation mellem de sekundære viktninger.

Specielt designet i henhold til dine særlige krav, vores greb stramme afbryder lås ud lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpassede greb stramme afbryder lås ud lavet i Kina til billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: greb stramme afbryder lås ud, producenter, leverandører, fabrik, tilpasset, engros, pris

Send forespørgsel