sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Isoleret plastiklås Hasp til låsning

Isoleret plastiklås Hasp til låsning

Delnr .: NH01 Nylon Lockout Hasp a) Lavet af holdbar nylon. b) Ikke-ledende krop, der anvendes til isolering af elektrisk kraft med høje krav til ætsende og eksplosionssikre steder. c) Lad flere hængelåse bruges, når du isolerer en energikilde. d) Brug: træk den op og ned.

Beskrivelse

Del nr .:   NH0 1

Nylon Lockout Hasp

a) Lavet af holdbar nylon.

b) ikke-ledende organ   anvendes til elektrisk kraftisolering med høje krav til ætsende og eksplosionssikre steder.

c) Lad flere hængelåse bruges, når du isolerer en energikilde.

d) Brug: træk den op og ned.

 

Del NR.

Beskrivelse

NH01

Samlet størrelse: 43,5 × 175 mm accepter op til 6 hængelåse.

NH01_02

Styringssystem for energilåsout-tagout


1. Programformål

For at isolere, frakoble eller effektivt frigive energien i maskinen eller udstyret for at forhindre, at maskinen eller udstyret ved et uheld aktiveres, startes eller tændes, og for at undgå mulig personskade eller materielle skader.

2. Anvendelsesområde

Det gælder energipartition og låsekontrol under inspektion, rengøring, vedligeholdelse, test eller vedligeholdelse af maskiner og udstyr i produktions- og driftsafdelingen i virksomheden.

3. Referencefiler

Krav til arbejdsmiljøstyringssystemer

4. Relaterede ansvarsområder

(1) driftsafdeling

Ansvarlig for specifik træning i energipartition, låsesystem og krav til relevant personale på afdelingen;

Bemyndig afdelingen til at implementere energipartition og strømafbrydelse af tagout-drift;

Sørg for, at alt relevant personale overholder reglerne og kravene om energipartition og lockout-tagout, når afdelingen er ansvarlig for inspektion, rengøring, vedligeholdelse, test af maskiner og udstyr.

Vær ansvarlig for uddannelse og sikring af entreprenørens personale til at implementere virksomhedens energipartitions- og Lockout-tagoutbestemmelser og krav, når entreprenøren er forpligtet til at udføre inspektion, rengøring, vedligeholdelse og test af maskiner og udstyr.

(2) driftspersonale

Udfør vedligeholdelse, eftersyn og andet arbejde i henhold til kravene til energipartition og lockout-tagout og specifikke specifikke foranstaltninger.

(3) Ministeriet for miljø og sundhedssikkerhed

(4) ansvarlig for uddannelse relateret personale i driftsafdelingen om energipartition, låsesystem og krav

Overvåg implementeringen af energipartitions- og Lockout-tagout-regler og -krav i virksomheden.

Specielt designet efter dine specielle krav. Vores isolerede plast lockout-hasp til låsning lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset isoleret plast lockout hasp til låsning lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: isoleret plast lockout hasp til låsning fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel