Loto enhed til kugleventil

Loto enhed til kugleventil
Produktdetaljer

Del nr.: UBVL21

Justerbar sikkerhedskugleventil lockout

a) Fremstillet af PC, PU og PVC.

b) Nem at bære og betjene, bruge bæltet til at fastsætte lockout taske.

c) Fin skrædderi, glat overflade, fremragende håndværk

d) Passer til stort set alle typer rør, herunder isoleret, PVC og metal

e) De fleste 4stk hængelåse kan låse på samme tid. Velegnet til flere personer eller arbejdsgrupper.

f) Universal fit-effektivt låser alle ventiler fra 3/8in (10mm) til 4in (102mm)

Del nr.

Beskrivelse

kr.

ventil lockout diameter:<>

Sag 1

på omkring 19:40 juni 4, en arbejdstager i et byggeprojekt under opførelse i Shenzhen blev elektrisk stød under ledninger processen med en skruetrækker og blev bekræftet død på 120 på scenen.

Årsag til ulykken: Den foreløbige analyse er, at strømmen ikke blev afbrudt før ledningsføring. Under operationen rørte operatøren metaldelen af arbejdsværktøjet. Metalværktøjet rørte den levende ledning, og strømmen flød gennem kroppen og førte til jorden og dannede et elektrisk stødkredsløb og forårsagede ulykken.

Sag 2

På omkring 10:25 den 1 juli, en reparatør i en videnskab og teknologi park i Shenzhen havde at gøre med et kredsløb tur fiasko i toilettet. Når kredsløbet af udstødningen fan i loftet blev undersøgt og repareret, det blev elektrisk stød.

Årsagen til ulykken: en foreløbig analyse for reparatøren uden undersøgelse og godkendelse af ladet drift, udstødningen fan kredsløb ledninger i loftet, hånd rører wire eller metal dele er trimning værktøjer, kroppen på loftet kølen, strøm udledes i hånden ind og fra andre dele af kroppen, få et elektrisk stød ulykker.

Begge hændelser kunne have været undgået, hvis operatøren ikke havde arbejdet med strøm til levende elektricitet, og hvis der var installeret en lækagebeskyttelsesafbryder i kredsløbet.

Usikker menneskelig adfærd

1. Operation uden forbehold. Ved drift af elektrisk udstyr og kredsløb system til drift, vedligeholdelse, installation, eftersyn, transformation, konstruktion, fejlfinding og andre operationer, skal operatørerne have kvalificeret elektriker certifikat til at arbejde.

2. Ulovlig levende drift. Operatørerne opererer i elektrisk udstyr og kredsløbssystemer uden eller delvist uden strømsvigt.

En usikker situation

1. Linjen er udstyret med farlig spænding. Linjen rørt under drift har farlig spænding, når den menneskelige krop rører linjen med farlig spænding, er det meget nemt at have elektrisk stød ulykke.

2. Fejl i udstyret. Når det udstyr, der skal repareres, har jordfejl og fejl i lækagebeskyttelsesafbryderen, kan operatøren arbejde live uden at træffe sikkerhedsforanstaltninger, hvilket kan forårsage ulykker.

Miljøusikkerhed

Det er varmt. På grund af det varme vejr sveder den menneskelige krop meget, og kontaktmodstanden for arbejderne falder, når sveden er våd. Efter elektrisk stød opstår, strømmen gennem den menneskelige krop stiger i forhold til det i tørt miljø, hvilket gør det vanskeligt for folk at slippe af med den opladede krop, hvilket forårsager elektrisk stød død lettere.

Fejl i ledelsen

1. Virksomheden har ikke formuleret reglerne for sikker drift for elektrikere, eller indholdet af reglerne for sikker drift for elektrikere er ikke forsvarligt.

2. Virksomheden tilbyder ikke tilstrækkelig uddannelse inden for sikkerhed og uddannelse af operatører, hvilket resulterer i mangel på relevant viden om jobsikkerhed.

3. Mangel på sikkerhedsledelse personale til at inspicere operationsstedet og undlader at rettidig stoppe den ulovlige og risikable operation.

Specielt designet i henhold til dine særlige krav, vores loto enhed til kugleventil lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset loto enhed til kugleventil lavet i Kina til billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Undersøgelse