sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Loto elektriker talje posesæt

Loto elektriker talje posesæt

Delnr .: LG04 Elektrisk lockout-pose a) Det er en meget praktisk pose, der kan fastgøres til taljen. b) Bære alt korrekt sikkert sikkerhedslåseudstyr med lille størrelse.

Beskrivelse

Delnr .: LG0 4

Elektrisk låsepose

a) Det er en meget praktisk pose, der kan fastgøres til taljen .

b) Bære alt korrekt sikkert sikkerhedslåseudstyr med lille størrelse.

 

Inklusive:

1. Lockout taske (LB21) 1 pc;

2. Lockout hasp (SH01) 1 pc;

3. Lockout-tag (LT0 3 ) 1 pc;

4. Sikkerhedshængelås (P38S-RED) 2 STK;

5. Afbryderlåsning (CBL11) 2PCS;

6. Breaker lockout (TBLO) 1 pc.

Eksempler på verifikation af lockout-tagout - mekanisk energi

Luk ventilen;

Test og kontroller, om der er lagret tryk i rørledninger, akkumulatorer og cylindre, såsom lagret komprimeret luft, gas, damp, vand, væske osv.

Mekanisk beskyttelseslås, godkendte standardprocedurer eller en gyldig arbejdstilladelse kræves til åbninger med mekaniske risici i udstyrsområdet.

Kædebeskyttelse er et middel til energikontrol, det betyder ikke energiisolering!


Eksempler på validering af lockout-tagout - kinetisk energi

Under gaffeltrucks nedbrud skal et gult advarselstavle udfyldes og placeres i en fremtrædende position på startdelen for at advare andre om ikke at bruge den. Efter reparation fjernes den af den udpegede person på det gule kort. Brug rattelåsen for at forhindre, at andre bruger gaffeltruck.

Hver kran har sit eget isoleringspunkt

Når du kontrollerer kronekranen, skal du udføre energikontrol i henhold til kranskranens isoleringsregler. Fjernbetjeningen skal kontrolleres.

Fjernbetjeningens faste låsekasse er indstillet på trucken - fjernbetjeningen sættes i låskassen under vedligeholdelse - alt vedligeholdelsespersonale låser det - vedligeholdelsen er færdig, og den personlige lås fjernes for at gendanne energi.


Eksempler - vandenergi, kemisk energi

Luk ventilen ved hjælp af låseenheden for at opnå Lockout-tagout;

Lockout-tagout;

Bekræft, at isoleringsenheden, låseenheden og udstyrslås / -rejseplade er intakte og faste;

Kontroller, at kontakten ikke kan ændres.

Specielt designet i henhold til dine særlige krav, vores loto-elektriker talje pose kits lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpassede loto-elektriker talje pose kits lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: loto elektriker talje pose kits fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel