sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Loto Osha Lockout Tagout Kit

Loto Osha Lockout Tagout Kit

Del Nr.: LG07 Elektrisk lockout-sæt a) Det er et industrielt udvalg af lockout/tagout-enheder. b) Til afspærring af alle former for ventiler osv. c) Alle genstande kan nemt bæres i den lette bæreværktøjstaske. d) Værktøjspose størrelse: 16 inches.

Beskrivelse


Del Nr.: LG07

Elektrisk lockout-sæt

a)Det er et industrielt udvalg af lockout / tagout enheder.

b)Til afspærring af alle former for ventiler osv.

c)Alle genstande kan nemt bæres i den lette bæreværktøjstaske.

d)Værktøjspose størrelse: 16 inches.

 

Herunder:

1.Lockout taske (LB03) 1PC;

2.Lockout hasp (SH01) 1PC;

3.Lockout hasp (SH02) 1PC;

4.Lamineret hængelås (LP01)1PC;

5.Lamineret hængelås (LP05)1PC;

6.Sikkerheds hængelås (P38S-RØD) 2PC'er;

7.Lille stikspærring (EPL01) 1PC;

8.Låsning med stort stik (EPL02) 1PC;

9.Breaker lockout (CBL11) 1PC;

10.Breaker lockout (CBL12) 1PC;

11.POS,, POW 1PC/EACH;

12.CBL01-1, CBL01-2 1PC/HVER;

13.SBL03, SBL011PC/HVER;

14.Lockout til luftkilde (ASL02) 1Pc.
Fordel

Professionel

Lockey Safety Products Co, Ltd er en professionel producent i Kina, med speciale i at producere alle former for sikkerhed lockout produkter til at hjælpe med at undgå industrielle ulykker, som er forårsaget af den uventede energi eller opstart af maskiner og udstyr ved ukontrolleret frigivelse af energi.
Vi leverer alle former for sikkerhed hængelås, ventil lockout, lockout hasp, elektrisk lockout, kabel lockout, gruppe lockout boks, lockout kit og station.

Team

Nu har Lockey mere end 60 medarbejdere og dækker et samlet areal på 2000 kvadratmeter. Hver medarbejder trækker sin vægt til at opbygge en velstående virksomhed. Vi har også vores forsknings- og udviklingsteam til at bringe forskellige former for sikkerheds lockout produkter og løsninger til at opfylde vores dedikerede kunders krav. Hvert år deltager vi i masser af professionelle messer, som A + A, Intersec, Safety in Action, Suntec.

ODM&OEM

Siden vores etablering,Vi har vores egne fabrikker, førsteklasses service, komplet udstyr og teknologi, Lockey insisterer på innovation af technoligy, produkter og ledelse. Vores service kan have tillid comnpletely, Vi producerer egnet til behovene i kundernes personlige produkter i henhold til kundernes personlige produkter i henhold til kundernes krav. Vi leverer også OEM-service, vi er meget villige til at acceptere alle ordrer, der skal tilpasses.

Service

Vores conpany understøtter handel sikkerhed-en gratis servce, der beskytter dine ordrer fra betaling til levering. Lockey handel sikkerhed grænse: US $ 95.000
Vælg din foretrukne sikker online betalingsmulighed fra e-Kontrol, kreditkort og T / T.conpany understøtter handel sikkerhed -en gratis servce, der beskytter dine ordrer fra betaling til levering. Lockey handel sikkerhed grænse: US $ 95.000
Vælg din foretrukne sikker online betalingsmulighed fra e-Kontrol, kreditkort og T / T.

Fabriksshow

Lockey Safety Products Co, Ltd er en professionel producent i Kina, med speciale i at producere alle former for sikkerhed lockout produkter til at hjælpe med at undgå industrielle ulykker, som er forårsaget af den uventede energi eller opstart af maskiner og udstyr ved ukontrolleret frigivelse af energi. Vi leverer alle former for sikkerhed hængelås, ventil lockout, lockout hasp, elektrisk lockout, kabel lockout, gruppe lockout boks, lockout kit og station. Ud over at levere professionelle lockout produkter, vi også tilstræber at give dig den brugbare rådgivning og give en skræddersyet sikkerhedsløsning, der passer til dine individuelle behov. Vi leverer til både store og små virksomheder, og vi tilbyder Lockout Tagout kurser og bevidsthed kurser.

KVALIFIKATIONSBEVIS

201812271427278040573_03

Udstilling

Professionel producent af Lockout&Tagout

Hvert år deltager vi i masser af messer, såsom A + A iTyskerne, Intersec i Dubai, Sikkerhed i Aktion sydney og Suntec Singapore osv. Velkommen til at besøge os, hvis du også er der.


Emballagedetaljer:
Vi har regelmæssig pakning og kan gøre som du beder om.
Forsendelsesmetoder:
Med fly eller ad søvejen (FOB-porte:Shanghai /Ningbo),By Express (EMS,FEDEX,UPS,TNT,DHL)
Betalingsperiode:
normalt T / T, Paypal, Western Union og Alibaba handel sikkerhed, osv.

Fareanmeldelse 1910.1200


Standarder for faremeddelelser ne omhandler kemiske farer, der opstår eller anvendes på arbejdspladsen. OSHA's standarder for faremeddelelse er i overensstemmelse med internationale standarder, men dette er stadig den næstmest citerede OSHA-overtrædelse. De fleste virksomheder håndhæver ikke reglerne for indberetning af farer korrekt, og det er klart, at mange arbejdstagere ikke uddannes i de nye standarder, som trådte i kraft i 2013.

De hyppigst citerede dele af OSHA's standarder for farekommunikation omfatter implementering af HAZCOM-programmet, uddannelse af farlige stoffer og krav til udvikling og vedligeholdelse af sikkerhedsdatablade.

 

3. Stilladser 1926.451


OSHA-stilladsstandarden dækker sikkerhedskrav til stilladser og skal konstrueres og konstrueres af kvalificeret personale i nøje overensstemmelse med dette konstruktion. Arbejdsgiveren skal beskytte alle arbejdstagere, der anvender stilladser, mod faldende og faldende genstande. Desuden skal alle stilladser inspiceres af kvalificeret personale før brug. De arbejdstagere, der er hårdest ramt af stilladsfarer, omfatter dem, der er ansvarlige for indramning, tagdækning, sidespor og murværk.

Ofte refereres dele af STILLADS, der overtræder OSHA standarder omfatter faldbeskyttelse (herunder rækværk systemer), vedligeholdelse ved hjælp af fodgængerovergange, og brolægning / udsmykning.

 

4. Lockout tagout 1910.147


LOTO-medarbejdere, der påvirker vedligeholdelse, reparation og vedligeholdelse af udstyr eller maskiner. Hvis den i brug, der er i drift, pludselig er tændt eller tændt, er der fare.

For virksomheder, der kræver LOTO procedurer, her er de ulovlige dele af LOTO standard, osha ofte citerer: Fælles procedurer, energi kontrolprocedurer, periodiske inspektioner, og uddannelse.


5. Åndedrætsværn 1910.134


OSHA's standarder for åndedrætsværn vejleder arbejdsgivere i at etablere og vedligeholde åndedrætsbeskyttelsesprogrammer på arbejdspladsen. Denne standard dækker alle aspekter af åndedrætsværn, herunder procedurer, ledelse, udvælgelse, uddannelse, fitnesstest, vurdering, brug, rengøring, vedligeholdelse og reparation. Arbejdsgivere bør også være bekendt med OSHA's frivillige brug af åndedrætsværn!

 

De mest almindeligt citerede dele af OSHA's åndedrætsværn standarder omfatter medicinske vurderinger, åndedrætsværn krav, fitness test, manglende etablering af nødvendige respiratoriske beskyttelse planer, og bestemmelse af arbejdspladsen luftvejsrisici.

6. 1926.1053 stigen

Industrilastbil 1910,17

8. Faldsikring - Uddannelseskrav 1926.503

9. Maskinbeskyttelse 1910.212

Øjen- og ansigtsbeskyttelse 1926.102

"Som arbejdsgiver kan denne liste give dig et udgangspunkt," siger Cappster. "Du kan se på denne liste, finde den egentlige årsag, analysere det og stoppe det, før det sker."

Specielt designet i henhold til dine særlige krav, vores loto osha lockout tagout kit lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpassede loto osha lockout tagout kit lavet i Kina til billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: loto osha lockout tagout kit producenter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, lavet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel