sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Master Nylon sikkerhed hængelås

Master Nylon sikkerhed hængelås

38mm plast korte bøjle sikkerhed hængelås Den ikke-ledende hæmmet er lavet af nylon, modstå temperaturer fra - 20℃ til + 120℃, sikring af styrke og deformation fraktur ikke nemt.

Beskrivelse

无线端新品海报

Varenr.: P38P

38mm plast korte bøjle sikkerhed hængelås

en)Forstærket nylon organ, modstå temperaturer fra - 20℃ til + 80℃.Den stål bøjle er forkromet; den ikke-ledende hæmmet er lavet af nylon, modstå temperaturer fra -20til 120, at sikre den styrke og deformation fraktur ikke nemt.

b)Centrale holdepladen funktion: Når selve bøjlen er åben, nøglen kan ikke fjernes.

c)Laser trykning og logo gravering tilgængelige, hvis det kræves.

d)Alle forskellige farver.

 

En del nr.

Beskrivelse

Bøjlen materiale

Specifikation

KA-P38S

Indtastet både

 

Stål

 

"KA": hver enkelt hængelås er indtastet det samme i en gruppe

"P": Straight edge plast lås kroppen

"S": stål bøjle

 

Andet materiale kan tilpasses:

"SS": rustfri bøjle

"BS": messing bøjle

KD-P38S

Indtastet adskiller sig

MK-P38S

Indtastet & ens/afviger

GMK-P38S

Grand Master nøgle

KA-P38P

Indtastet både

 

Nylon

KD-P38P

Indtastet adskiller sig

MK-P38P

Indtastet & ens/afviger

GMK-P38P

Grand Master nøgle

Lande i Europa og USA har længe for sikkerhedslåse har særlige krav, brugen af amerikanske OSHA forordninger om 《administration af de arbejdsmarkedsorienterede sikkerhed og health》hazardous energi kontrolbestemmelser angivet: arbejdsgiveren skal etablere sikkerhedsprocedurer, ifølge programmet vil ordentligt låst for enheder installeret på energi isolere enhed og maskine eller udstyr til at stoppe driften og forhindre utilsigtet strømforsyning, opståen eller frigivelse af lagret energi, hvilket forhindrer skade medarbejdere.

0001cp38p7

Hvilken slags låse er sikre?

LOCKEY er enig i, at de mest sikre låse i øjeblikket er b-niveau låse og blad låse. Sammenligning med to, fra prisen, markedsprisen for super B niveau lås er omkring 300, leaf lås er lidt dyrt, lidt bedre til 800 yuan; Det er kun nødvendigt at erstatte lås kernen til at erstatte super B lås, fra let udskiftning blade låsen skal erstatte hele låsen, og ikke alle sikkerhedsdøre kan installeres. Med hensyn til sikkerhed er leaf lock uden tvivl "de stærkeste". Men på grund af sin fasthed, hvis beboere ved et uheld forlader deres nøgler derhjemme, de er tilbøjelige til at få "brudt lock" og Indtast til en højere pris.

Om os

Lockey sikkerhed produkter Co., Ltd er en professionel producent i Kina, specialiseret i producerer alle former for sikkerhed lockout produkter til hjælp undgå arbejdsulykker, som er forårsaget af uventede energigivende eller opstart af maskiner og udstyr af ukontrolleret frigivelse af energi.

Vi leverer alle former for sikkerhed hængelås, ventil lockout, lockout hasp, elektriske lockout, kabel lockout, lockout gruppeboks, lockout kit og station.

Ud over at yde professionel lockout produkter, vi også sigter mod at give dig brugbar rådgivning og give en skræddersyet sikkerhedsløsning, der passer til dine individuelle behov. Vi leverer til både store og små virksomheder, og vi leverer Lockout Tagout uddannelse og bevidsthed kurser.


Specielt designet efter dine specielle krav, vores master nylon sikkerhed hængelås lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpassede master nylon sikkerhed hængelås fremstillet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi kan også tilbyde gratis prøve.
Hot Tags: Master nylon sikkerhed hængelås producenter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpassede, billige, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel