sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Multifunktionelt industrielt nødlås

Multifunktionelt industrielt nødlås

Delnr .: ECL01 Multifunktionel industriel elektrisk lockout a) Låsehuset er lavet af ABS, og metallet er fremstillet af jernkrom. b) Kan opnå en lang række ikke-standard elektriske eller distribuerende kabinelåse. c) Kan fastgøres med skruer eller 3M dobbeltsidet bånd. d) Forskellige former for låse kan designes i henhold til kundens behov.

Beskrivelse

Delnr .: ECL01

M ulti-funktionel industriel elektrisk lockout

a) Låsehuset er lavet af ABS, og metallet er lavet af jernkrom.

b) Kan opnå en lang række ikke-standard elektriske eller distribuerende kabinelåse.

c) Kan fastgøres med skruer eller 3M dobbeltsidet bånd.

d) Forskellige former for låse kan designes i henhold til kundens behov.

Del nr.

Beskrivelse

ECL01

Låseknapafbryder, kontakt osv.

ECL02

Låseknappekontakter, nøglehuller i strømfordelingsskabe osv.

ECL03

Låse skabsdør, elektrisk håndtagshul, lavspændingsskab osv.

ECL04

Lås kontaktskabets håndtag, kontakt osv.

ECL05

Låsekontakt, håndtagskontakt osv.

Foranstaltninger til styring af maskinlåsning og tagout

Objektiv:

Denne instruktion er formuleret for at sikre udstyr og personale og for at forhindre ulykker forårsaget af forkert betjening af driftspersonale og overbelastning af udstyr under drift.

Indholdsbeskrivelse:

Alt virksomhedens drifts- og vedligeholdelsespersonale skal først følge sikkerhedsprincippet>.

Alle tilknyttede maskiner og udstyr i virksomheden er forbudt at betjene af ikke-relaterede operatører.

Operatøren af virksomhedens maskine og udstyr skal tænde for strømmen, når han / hun er på vagt for at sikre produktionssikkerheden.

Operatøren skal afbryde strømmen og hænge op stopkortet, når han forlader arbejdsbordet for at sikre produktionssikkerheden.

Sluk for strømforsyningen til det udstyr, der skal vedligeholdes, og strømforsyningen i den elektriske kasse. Når du har slukket for strømforsyningen i den elektriske kasse, skal du låse den elektriske boks med et låsehoved for at sikre den personlige sikkerhed for vedligeholdelsespersonalet under udstyrets vedligeholdelse.

Låsehovedet på den elektriske kasse skal opbevares af vedligeholdelsespersonalet selv, og det er forbudt at betro andre at beholde den.

Mærkning: "vedligeholdelsesmærke" skal hænges på vedligeholdelsesudstyrsstativet, og "produktions" -mærke skal hænges på vedligeholdelsesudstyrsstativet.

Bemærk: Hvis maskinen eller udstyret ikke er produceret, skal du slukke for strømforsyningen til det interne og elektriske kasse strømforsyningsudstyr.

Vedligeholdelsespersonalet skal bruge pennen til at registrere, om der er nogen retur eller lækage af udstyret før vedligeholdelsen, for at forhindre utilsigtet frigørelse af strømmen og føre til pennen ulykke.

Virksomheden har de relevante udstyrsoperatører skal nøje følge sikkerhedsproduktionsprocessen, strengt forbyde vilkårlig drift, fjerne unødvendige katastrofeulykker.


Specielt designet i henhold til dine specielle krav, vores multifunktionelle industrielle nødlås udført af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset multifunktionel industriel nødopkobling, der er lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: multi-funktionelle industrielle nød lockout fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel