sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Rød 6mm Dia. Stålkabel lockout Nylon Loto

Rød 6mm Dia. Stålkabel lockout Nylon Loto

Delnr .: CB01-6 Justerbar stålkabellåsning a) Låsehus: lavet af ABS, tåler kemikalier. b) Kabel: hårdt, fleksibelt flertrenget stålkabel med klar plastisoleringsbelægning. c) Kabellængde kan tilpasses.

Beskrivelse

Delnr .: CB01- 6

Justerbar stålkabelåsning

a) Låselegeme: lavet af ABS, tåler kemikalier.

b) Kabel: hårdt, fleksibelt flertrenget stålkabel med klar plastisoleringsbelægning.

c) Kabellængde kan tilpasses.

d) Accepterer op til 4 hængelåse til flere lockout-applikationer.

e) Indeholder høj synlighed, genanvendelig, sikkerhedsmærkater til skrivning. Kan tilpasses.

f) Ideel til at låse flere afbryderpaneler og side-ved-side portventillåsning.

Del nr.

Beskrivelse

CB01-4

Kabeldiameter 4 mm, længde 2 m

CB01-6

Kabeldiameter 6 mm, længde 2 m

Specifikation for sikkerhedsledelse af lockout-tagout

formål

For at styrke styringen af energi og materialeisolering i inspektion og vedligeholdelse af udstyr og faciliteter, vedligeholdelse og adskillelse og andre operationelle aktiviteter, for at forhindre farlig energi og materielt utilsigtet frigørelse, der resulterer i personskade, for at undgå forekomst af ulykker, dette kode er formuleret.

2 anvendelsesområde

Denne kode gælder for enhederne i XX-virksomheden (i det følgende benævnt "virksomheden"), oversøiske projektafdelinger og driftsområder (i det følgende benævnt "enhederne") og entreprenører, der betjener virksomheden.

3 reference dokument

Q / SY 1421-2011 Lockout-tagout-styringskode

Q / SY 1240-2009 specifikation af arbejdstilladelsesstyring

Q / SY 1244-2009 midlertidig sikkerhedsstyringskode til elektricitetsbrug

Farlig energi

Elektrisk, mekanisk, hydraulisk, pneumatisk, kemisk, termisk eller enhver anden form for energi, der uden kontrol kan forårsage personskade eller materielle skader.

isolation

Ventiler, elektriske afbrydere, tilbehør til energilagring osv. Er indstillet i den rette position eller ved hjælp af specifikke faciliteter for at forhindre udstyr i at fungere, eller farlig energi og materialer kan ikke frigives.

Lagret energi

Mængden af energi, der kan vedvare efter enheden er isoleret. Energi indeholdt i fjedre, svinghjul, trykfluider eller gasser, kondensatorer eller vægte.

Specielt designet efter dine specielle krav, vores røde 6mm dia. stålkabel lockout nylon loto fremstillet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset rød 6mm dia. stålkabel lockout nylon loto fremstillet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: rød 6mm dia. stålkabel lockout nylon loto fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel