Rød fare låst hængelås

Rød fare låst hængelås
Produktdetaljer

Del nr .:P38S

38 mm kort stållås

a)Forstærket nylonlegeme, modstår temperatur fra -20til +80. Stålskaftet er forkromet; den ikke-ledende kæde er lavet af nylon, modstår temperatur fra -20til +120, sikrer ikke let styrke og deformationsbrud.

b)Tastebeholdningsfunktion: Når bøjlen er åben, kan nøglen ikke fjernes.

c)Laserudskrivning og logo-gravering fås om nødvendigt.

d)Alle forskellige farver fås.

Del nr.

Beskrivelse

Låsemateriale

Specifikation

KA-P38S

Tastet ens

Stål

“KA”: Hver hængelås indtastes den samme i en gruppe

“P”: Glatkrop af plastiklås

“S”: Stålkæde

Andet materiale kan tilpasses:

“SS”: Rustfri stålkæde

“BS”: Messingsjakkel

KD-P38S

Keyed Differ

MK-P38S

Keyed& Ens / Differ

GMK-P38S

Grand Master Key

KA-P38P

Tastet ens

nylon

KD-P38P

Keyed Differ

MK-P38P

Keyed& Ens / Differ

GMK-P38P

Grand Master Key

9

公司1介绍3

FAQ:

1.Sp .: Kan jeg sætte mit eget logo på produkterne?
A: Ja, dit logo kan sættes på enhver låsekrop, enten med laser eller forme.

2.Spørgsmål: Kunne jeg lægge mine egne design af etiketter på produkterne?
A: Selvfølgelig kan du sende os dit design, vi' ll følger dit design.

3.Spørgsmål: Kan jeg få nogle prøver inden formel ordre?
A: Ja, vi kan sende dig nogle gratis prøver til din test inden din ordre.

4.Q: Hvor lang tid er ledtiden?
A: Normalt holder vi lager for de fleste produkter, leveringstiden er 1-5 dage, så snart betalingen frigives. For tilpassede produkter tager det længere tid.

5.Spørgsmål: Hvad med eftersalgsservice? Hvilke' er garantibetingelserne?
A: Vi tilbyder 12 måneder for alle produkter, vi har solgt. Hvis du møder problemer efter salget, skal du kontakte os frit. Vi' ll hjælper med at løse problemerne inden for 24 timer.

6.Q: Er du producent eller bare forhandler?
A: Vi' re fabrikant, vi producerer alle produkter alene. Velkommen til at besøge vores fabrik når som helst.

7. Spørgsmål: Hvilke' er betalingsbetingelserne? Kan jeg betale, efter at du har fået produkterne?

A: Normalt accepterer vi TT og Western Union. L / C accepteres også, hvis ordremængden er stor. For gamle kunder, vi' ll guanartee månedlig betaling efter godt samarbejde.

8.Spørgsmål: Jeg kunne ikke' t finde de produkter, jeg vil have i dit katalog, kan du udvikle det til mig?
A: Ja, vi har en forsknings& udviklingsdepartementet, vi' er villige til at udvikle alt det, du har behov for inden for sikkerhedsafgrænsningsindustrien.

9.Sp .: Har du noget kontor i andre lande?
A: I øjeblikket har vi ikke' det har vi, men vi' vi diskuterer med nogle gode kunder. Hvis du' er villig til at være vores agent i nogen lande, bedes du kontakte os frit.


Princippet om energiisolering


Princippet om kortvarig energiisolering under inspektion og vedligeholdelse


Under inspektion og vedligeholdelse af procesrørledningssystemet bør der udarbejdes en energiisoleringsplan for opstrøms- og nedstrømsventiler, der er direkte forbundet med vedligeholdelsesrørledningen.


Under inspektion og vedligeholdelse af trykbeholdere bør der udarbejdes en energiisoleringsplan for indgangs- og udløbsventiler på trykbeholdere og ventiler direkte forbundet til og opstrøms med tryk;


Under eftersyn og vedligeholdelse af udluftnings- og kloaksystemerne skal der udformes en energiisoleringsplan for udluftnings- og spildeventiler, der er direkte forbundet med driftsrørsektionen med øvre og nedre tryk. Kombinationen af ​​ovennævnte energisoleringsmetoder kan overvejes i tilfælde af for mange udblæsning, kloaksystem og opstrøms forbindelsesledninger.


Når eftersyn og vedligeholdelse af processystemudstyret varer i mere end en dag, bør der udarbejdes en energiisoleringsplan for opstrøms- og nedstrømsventiler på systemet og udstyret, der er under vedligeholdelse. Det kræves, at energiisolering opretholdes under driften, indtil reparations- og vedligeholdelsesarbejdet er afsluttet.


Energiisolationsplanen for ovennævnte situation skal formuleres i overensstemmelse med GG-kvote 5.1.3 Valg af isoleringsmetode GG-quot; at bestemme prioriteten ved valg af isolationsmetode;


Personlige låse er påkrævet for at udføre låsefunktionen, når man implementerer kortvarig energiisolering under inspektion og vedligeholdelse.& nbsp;


Princip for energiisolering på mellemlang og lang sigt i produktion og drift


For det procesudstyr, der har skjult problemer og er ude af drift, er det nødvendigt at bruge en blindplade til at blinde og dø af udstyrets opstrøms og nedstrøms trykventiler eller til at realisere energiisolering ved at lukke afskæringsventilen og låse det for at undgå skader på udstyret på grund af forkert betjening og af andre grunde;


For det system og udstyr, der ikke tages i brug nedstrøms, skal opstrøms trykventil dræbes af en blindplade, eller energiisolering skal implementeres ved at lukke ventilen og låse;


I overensstemmelse med produktionsdriftens behov kan den afviklede proces (måle-sammenligningsproces) lukkes, og energiisolationsventilen kan låses;


I produktionsprocessen er det nødvendigt at bruge afdelingslåse til at udføre låsefunktion, når der er behov for langvarig energiisolering.


Specielt designet efter dine specielle krav, vores røde fare låst hængelås lavet af en af ​​de professionelle producenter og leverandører af lockout produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset rød fare låst hængelås fremstillet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Undersøgelse