sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Red Group 13 Lås Sikkerhed Stål Lockout Box

Red Group 13 Lås Sikkerhed Stål Lockout Box

Varenr .: LK 02 P ortable Group Lock Box a) Lavet af overflade høj temperatur sprøjtning plastbehandlings stålplade og rustfrit stål nylon håndtag. b) Flere personer kan låse de vigtige dele på samme tid, kan rumme 1 3 hængelås. c) Kan bruges som mini bærbar låsekasse, kan ...

Beskrivelse

Varenr .:   LK 02

Portable Group Lock Box

a) Lavet af overflade høj temperatur sprøjtning plastik behandling stålplade og rustfrit stål nylon håndtag .

b) Flere personer kan låse de vigtige dele på samme tid, kan rumme 1 3 hængelås.

c) Kan bruges som mini bærbar lockout boks, kan rumme flere tagout, hasp,   mini lockout osv.

d) Mærkemeddelelsen på engelsk. Øvrige varer kan tilpasses .

e) B ee quipped med supervisor lås.  

 

Varenr.

Beskrivelse

LK 02

Størrelse:   230 mm (W) × 155 mm (H) × 90 mm (D)

Etablere strenge træningsprogrammer

Uddannelse er en integreret del af et vellykket låseprogram, men det er også den sværeste del, fordi hver arbejdsplads og hver medarbejder på arbejdspladsen har deres egne særlige træningsbehov.

For det første er det vigtigt, at alle kender deres rolle. Definer, opdele og tildele opgaver til tilsvarende medarbejdere. Med hensyn til låsearbejder er der tre hovedtyper af involverede medarbejdere: autoriserede medarbejdere, berørte medarbejdere og andre. "Autoriseret personale": det personale, der er direkte involveret i låsning af mekaniske anlæg "Berørt medarbejder": en medarbejder, hvis drift er påvirket af låsning af udstyret, normalt en medarbejder, der driver det låste udstyr "Anden ansat": en medarbejder, der arbejder i det område, der ikke betjener låsenheden.

Alle bør være klare over, hvilken type medarbejder de tilhører, og etablere en tæt kommunikationsmekanisme blandt kolleger. Tillad personale at udstede meddelelser klart og tydeligt til berørte medarbejdere efter låsning eller oplåsning. For at sikre sikkerheden for låseoperationen kan kun den autoriserede medarbejder, som har låst låsen, udføre oplåsningsoperationen. Der er plads til arbejdstagerens underskrift på låsenheden, hvilket også understreger, at hver medarbejder har specifikke opgaver og ansvar.

Ligesom låseprocesser og isoleringspunkter er dokumentation et vigtigt element i træningen. Det spiller en hjælperolle på følgende tre niveauer. For det første kan det hjælpe ledelsen med at sikre, at alle medarbejdere har modtaget målrettet træning. Hertil kommer, at ledelsen nemt kan identificere og reparere træningshullerne. For det andet er optagelse af træningstidspunktet nyttigt at arrangere den næste træningsplan. Hvis ledelsen ved, hvornår den sidste træning var, kan det være meget nemt at planlægge den næste. For det tredje kan ledelsen ved at gennemgå træningsoptegnelserne se det låsede træningsprogram mere objektivt, hvilket også bidrager til projektforbedring.

Låstræning er også skræddersyet til arbejdspladsen. Hvis fabrikkens arbejdsstyrke taler anderledes, skal der være sprogversioner af træning, lockout tegn og dokumentation. Derudover opfordres medarbejderne til at udtrykke deres egne træningsbehov og formulere træningsindhold efter deres behov.

Ifølge OSHA krav, bør Lockout Tagout træning udføres mindst en gang om året. Vi bør imidlertid betragte dette som minimumsstandarden, ikke den ideelle frekvens. I mange tilfælde er det nødvendigt med gentagen træning for at sikre, at kritiske reparations- og vedligeholdelsesoperationer udføres sikkert. Det styrker også medarbejdernes psykologiske bevidsthed om sikkerhed først. Ved fastlæggelsen af træningsfrekvensen i organisationen er det især vigtigt at involvere medarbejdere i beslutningsprocessen og sikre, at ledelsen har nøje overvejet medarbejdernes forslag.


Specielt designet i overensstemmelse med dine specielle krav, låser vores røde gruppe 13 sikkerhedsstålspærre, der er lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af låseprodukter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros skræddersyet rød gruppe 13 låse sikkerhedsstål låsekasse lavet i Kina til billig pris hos vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: rød gruppe 13 låse sikkerhed stål lockout box fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, lavet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel