sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sikkerhedsøkonomiske Loto-trådlåse med overtrukket

Sikkerhedsøkonomiske Loto-trådlåse med overtrukket

Delnr .: CB05 Økonomisk kabellåsning a) Låsehus: fremstillet af nylon, med et isoleret plastbelagt stålkabel. b) Det skridsikre design passer til mands håndform. Meget praktisk at bruge. c) Kabellængde og farve kan tilpasses.

Beskrivelse

Delnr .: CB05

Økonomisk kabellås

a) Låselegeme: fremstillet af nylon med et isoleret plastbelagt stålkabel.

b) Det skridsikre design passer til mands håndform. Meget praktisk at bruge.

c) Kabellængde og farve kan tilpasses.

d) Accepterer op til 6 hængelåse til flere etiketter til lockout-applikationer kan tilpasses.

e) Omfatter høj synlighed, genanvendelig, skrivesikkerhed. Længden på etiketter kan tilpasses.

Del nr.

Beskrivelse

CB05

Kabeldiameter 3,8 mm, længde 2 m

6 拷贝

Ledelseskrav

De grundlæggende krav

Alle isoleringsfaciliteter for farlig energi og materialer skal være lockout-tagout under drift for at undgå utilsigtet frigivelse af farlig energi eller materialer, der er opbevaret i udstyr og faciliteter eller systemområder.

Metoder til isolering eller kontrol af farlig energi og materialer inkluderer hovedsageligt:

Frakobl strømforsyningen eller aflad kondensatoren;

Isolering eller frigivelse af tryk;

Stop rotation af enheden, og sørg for, at den ikke længere drejer;

At frigive (containere, rørledninger osv.) Lagret energi og materialer;

Sænk enheden for at forhindre planbevægelse.

Inden arbejdet påbegyndes, er det ansvaret for alt personale, der er involveret i operationen, at bekræfte, at isolering er på plads, og at implementere denne specifikation. Personale, der er forbundet med isoleringspunktet, skal kommunikere statusen for Lockout-tagout rettidigt, opretholde Lockout-tagout gennem hele arbejdsperioden for krydsskiftoperationen og informere alle skiftudskiftninger på stedet for at afslutte overleveringen og genlåse under opsyn af øverste ledelse på webstedet.

Lockout-tagout betjenes af operatøren selv, ved at vælge passende måder at isolere eller kontrollere energien eller materialet og sikre, at sikkerhedslåsen og mærket er i den rigtige position. Under særlige omstændigheder, hvis jeg har vanskeligheder med låsen, skulle jeg have en anden til at gøre det for mig visuelt (f.eks. Låsepunktet på stativet).

Specielt designet i henhold til dine særlige krav, vores sikkerhedsøkonomiske loto-wire låse med overtrukket lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros kundetilpassede sikkerhedsøkonomiske loto-wire låse med belagt fremstillet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: sikkerhedsøkonomiske loto-trådlåse med belagte producenter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel