sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sikkerhed lamineret stål sikkerhed lockout hængelås

Sikkerhed lamineret stål sikkerhed lockout hængelås

Lamineret sikkerhedslås a)Fremstillet af hærdet stål med mere holdbar messingcylinder, antiskæring og antisave. b)Med et plastdæksel i bunden, normalt i blåt. Andre farver til rådighed. c) Keyed forskellige, Keyed ens, Master indtastet system til rådighed. d) Andre låsebredde og sjæklen længde også tilgængelig.

Beskrivelse

Del nr.: LP01, LP02, LP05

Lamineret sikkerhedPadlock (adlock)

a) Fremstillet af hærdet stål med mere holdbar messingcylinder, antiskæring og antisave.

b) Med et plastdæksel i bunden, normalt i blåt. Andre farver til rådighed.

c) Keyed forskellige, Keyed ens, Master keyed system til rådighed.

d) Andre lås bredde og sjæklen længde også tilgængelig.

 

Del nr.

Beskrivelse

A(mm)

B(mm)

C(mm)

D(mm)

LP01 (LP01)

KA, KD, MK

23

6

35

40

LP02 (LP02)

38

6

35

40

LP05

63

6

35

40

Administrere indhold


1. Energiisolationsmetode


1.1 Isolering af procesflow, gasenergi, hydraulikenergi, termisk energi og mekanisk energi


Forholdsregler ved isolering af blinde plader


A) Bekræft, at diameteren og tykkelsen af blindpladen opfylder kravene; B) Bekræft, at udstyret er blevet trykket og tømt; C) Identificer de produkter eller materialer, der er blevet opbevaret i udstyret eller rørledningerne. Hvis disse stoffer er skadelige, bære beskyttelsesudstyr; D) Reserver mindst to modsatte bolte, når flangeboltene fjernes, og løsn derefter boltene, men fjern ikke møtrikkerne helt; E) Operatøren skal adskille flangen fra siden og må ikke sprøjte direkte på personer, selv om der pludselig slipper væske og gas ud. F) Ny tætningspakning skal anvendes ved montering af permanent blindplade for at sikre energiisolationseffekt. G) Blindpladen skal være monteret på den flange, der er nærmest beholderen eller udstyret.


Dobbelt afkortning og udledning forholdsregler


A) Afskæringsventilens tætningseffekt er god og skal låses. B) Den automatiske ventil må ikke anvendes som afskæringsventil. Hvis den automatiske ventil skal anvendes som afskæringsventil, skal ventilen først lukkes, og derefter skal dens automatiske funktion deaktiveres. C) Afgangsventilens størrelse skal opfylde kravene til den størst mulige udledningsstrøm, der kan passere igennem, når afskæringsventilen lukkes.  


Separate forholdsregler for enkeltblokventil


A) Spildevandsudgangen i opstrømsskårneventilen (hvis der er nogen) skal altid åbnes under drift. B) Situationer, hvor en enkelt afskæringsventil ikke er tilladt:

Rørlednings- og udstyrstryk over 10 MPa og ventilstørrelse over 150 mm.  

Der har været alvorlige ventillækager.  

Tilstedeværelsen af syre, alkali eller anden giftig væske, der i alvorlig grad bringer personalets sikkerhed i fare.


1.2 Elektrisk isolering


Ved isolering af elektrisk isolering skal den lås, der anvendes til isolering, være låst på afbryderen eller den relevante afbryder for udstyret eller være låst begge steder, og isolationslåsens placering skal være så tæt som muligt på det isolerede udstyr.


Elektrisk isolering skal udføres af en autoriseret elektriker.  1.3 Valg af isolationsmetode


Ifølge de forskellige virkninger af energiisolering bør blindpladeisolation, dobbeltafskæring og afladning og isolation af enkelt afskæringsventil vælges som prioritet i energiisolationsordningen.  


1.4 Krav til lockout-tagout


Ved gennemførelsen af ovennævnte energiisolationsmetoder skal der anvendes en fastlåsningsanordning for at forhindre energilækage på grund af forkert drift. Hvis det er umuligt at låse, skal advarselsrådet for "farlig - Betjen ikke" hænges på det udstyr, der udfører energiisolationen, og relevant personale skal informeres.

Specielt designet i henhold til dine særlige krav, vores sikkerhed lamineret stål sikkerhed lockout hængelås lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset sikkerhed lamineret stål sikkerhed lockout hængelås lavet i Kina til billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: sikkerhed lamineret stål sikkerhed lockout hængelås producenter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, lavet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel