sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sikkerhedslåse hængelås rød

Sikkerhedslåse hængelås rød

Sikkerhedshængelås a) Lavet af kobbercylinder og nøgle. Mere resistent mod korrosion og rust. Meget stabil, med mere end 1 million gange i drift.

Beskrivelse

Delnr .: WCP38S

Sikkerhedshængelås

a) Lavet af kobbercylinder og nøgle. Mere resistent mod korrosion og rust. Meget stabil, med mere end 1 million gange i drift.

b) Forstærket nylonlegeme, modstår temperatur fra -20 til +80 . Stålchaklen er forkromet; den ikke-ledende kæde er lavet af nylon, modstår temperatur fra -20 til +120 , hvilket sikrer, at styrken og deformationsbrud ikke let er.

c) Funktion til nøgleopbevaring: Når skaklen er åben, kan nøglen ikke fjernes.

d) Laserudskrivning og logo-indgravering er tilgængelig om nødvendigt.

e) Alle tilgængelige forskellige farver.

Del . N o

Låsemateriale

A (mm)

B (mm)

C (mm)

Specifikation

WCP25S

 

Stål

41

45

25

Support nøglet både, nøglet adskilt, master nøglet og grand master nøglet system.

 

WCP38S

41

45

38

WCP76S

41

45

76

WCP25P

 

nylon

41

45

25

WCP38P

41

45

38

WCP76P

41

45

76

Udstyrsfejl repareres ikke

Ulykkeshistorie:

I februar 2004, da operatøren Yang indlæste den bagerste stålplade, fandt han, at der var en tætningspude på den bagerste stålplade. Yang skubbede ulovligt hovedet ind i udstyret til intern inspektion, fordi udstyret var i automatisk tilstand på det tidspunkt. Under inspektionsprocessen bevæger udstyrets pistolhoved pludselig sig og stak hovedet. Nødbehandling og skyndte sig til hospitalet døde.

Årsag til ulykke:

1. Udstyret er ikke godt tilpasset formen, og der er mangler. Skumkassen skal kontrolleres af operatøren, hvilket er den direkte årsag til ulykken.

2. Under den automatiske betjening af udstyret gik operatøren Yang ind i udstyret til inspektion og alvorligt overtrådte sikkerhedsoperationsreglerne for "ingen kropsdel ​​er tilladt at komme ind i udstyret", som var hovedårsagen til ulykken.

Ulykkesansvar:

1. Hovedårsagen til ulykken er, at udstyrsafdelingen ikke i rette tid finder og vedligeholder skummet.

2. Ulykken forårsaget af Yang's overtrædelse af regler er den vigtigste årsag til ulykken, og han er hovedsageligt ansvarlig for den.

3. Teamleder, sikkerhedsofficer og underfabrik i forretningsafdelingen undlader rettidigt at kontrollere og stoppe overtrædelsen af ​​regler og forskrifter på scenen, som er den indirekte årsag til ulykken og er ansvarlig for ledelsen.

Advarsel om ulykke:

1. Overhold sikkerhedsforskrifterne og driftsprocedurerne, er at sikre deres egen og andres sikkerhed skal have de mest basale betingelser, enhver uagtsomhed og uagtsomhed kan føre til irreversible konsekvenser.

2. Hver enhed skal undersøge og forbedre de tekniske foranstaltninger til at forhindre forekomst af ulykker, eliminere muligheden for ulovlig opførsel fra udstyr, faciliteter, teknologi og så videre og forbedre sikkerheden i selve udstyret.

Specielt designet i henhold til dine særlige krav, vores sikkerhedslåse hængelås rød lavet af en af ​​de professionelle producenter og leverandører af lockout produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset sikkerhedslås hængelås rød fremstillet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: sikkerhed lockout hængelås rød producenter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, foretaget i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel