Kabellåls trådlås hængelås

Kabellåls trådlås hængelås
Produktdetaljer

Delnr .: PC175D2

Stålkabel Sikkerhedshængelås 175mm Dia.1.5mm

BESKRIVELSE:

en)     Forstærket nylonlåse, kan stå i temperatur fra -20 + til +80 . Kabelskaklingen er lavet af rustfrit stål, hvilket sikrer styrken og kan deformeres vanskeligt.

b)     Tastebeholdningsfunktion: Når bøjlen åbnes, kan nøglen ikke fjernes.

c)     Kabellængde: 175 mm, andre kabellængder kan tilpasses; Kabeldiameter 1,5 mm.

d)     Laserudskrivning og logo-gravering fås om nødvendigt.

Specifikation:

Del nr.

Beskrivelse

Låsemateriale

Speification

KA-PC175D2

Tastet ens

 

Rustfrit stålkabel

 

“KA”: Hver hængelås indtastes ens i en gruppe

“P”: Glatkrop af plastiklås

 

KD- PC175D2

Indtastet anderledes

MK- PC175D2

Keyed & Alike / Different

GMK-PC175D2

Grand Master Key


4 (6) 拷贝PC175D2

Farveindstillinger:  

CP175.jpg Formindstillinger:

2018060210193963122991.jpg


Fjernbetjeningen

Hvor isoleringsenheder er fjernstyret, skal der anvendes skriftlige procedurer sammen med skriftlige tilladelser for at sikre, at isolering og handicap eller nyttiggørelse kan verificeres ved direkte kommunikation mellem den person, der udfører arbejdstilladelsen, og den person, der er udpeget af procedurerne.

Valgfrie metoder

Når rutinemæssige gentagne opgaver, der er tæt knyttet til produktionsprocessen, ikke er egnede til at bruge låsemetoden, bør alternative metoder anvendes.

Den alternative metode, som brugeren har valgt, skal være baseret på resultaterne af maskinens risikovurdering, som skal tage hensyn til muligheden for at fjerne eller ændre maskinens eksisterende sikkerhedsbeskyttelsesanordninger til at udføre den givne opgave. Brugeren skal vælge den passende alternative metode efter behov og skal have detaljerede trin og poster for den valgte metode.

Kommunikation og træning

meddelelse

Brugeren er ansvarlig for at informere alt personale om det passende niveau for kontrol med farlig energi og underrette det tilsvarende autoriserede personale om alle aspekter af planen for kontrol med farlig energi, såsom planændringer, erfaring i nødsituationer, planens forløb, præstationsdata, gennemgå resultater og andre relevante detaljer.


Hot Tags: Kabellåls trådlås hængelås
Undersøgelse