sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
38mm pop-up plastik sikkerheds hængelås

38mm pop-up plastik sikkerheds hængelås

Varenr .: P38S PU Ny pop-up sikkerheds hængelås a) Forstærket nylonlegeme, tåler temperaturen fra -20 til +80 ℃. Stålbøjlen er forkromet; den ikke-ledende shackle er lavet af nylon, tåler temperaturen fra -20 ° C til +120 ° C, hvilket sikrer styrke og deformation fraktur ikke ...

Beskrivelse

Varenr .:   P38S PU

Ny pop-up sikkerheds hængelås
a) Forstærket nylonlegeme, tåler temperaturen fra -20 ° C til +80 ° C. Stålbøjlen er forkromet; Den ikke-ledende bøjle er fremstillet af nylon, modstå temperaturen fra -20 til +120 ° C , hvilket sikrer, at styrke og deformation fraktur ikke nemt.

b) Holdbar messingcylinder, høj styrke, slidstærkt, rustfrit. Testes gentageligt i mere end en million gange, holdbar i brug.
c) High-end nøglesystem, KA, KD, MK, GMK til rådighed. Forskellige nøglesystemer og mængder kan tilpasses.
d) Pop-up-design, shacklen kommer automatisk op, når du låser op. Tryk på shacklen ved låsning, ingen nøgle er nødvendig for at indsætte og trække ud.
e) Laserudskrivning og logo gravering til rådighed, hvis det kræves.
f) Forskellige farver tilgængelige.
g) Tilstrækkelig lager og hurtig levering.

Varenr.

Beskrivelse

Shackle Materiale

Specifikation

KA-P38S PU

Tastet ens

 

Stål

 

"KA": Hvert hængelås er tastet ens i en gruppe

"P": Lige kant plastlåsekroppe

"S": Stålbøjle

 

Andet materiale kan tilpasses:

"SS": Rustfrit stålbøjle

"BS": Messingbøjle

KD-P38S PU

Keyed Differ

MK-P38S PU

Keyed & Alike / Differ

GMK-P38S PU

Grand Master Key

KA-P38P PU

Tastet ens

 

nylon

KD-P38P PU

Keyed Differ

MK-P38P PU

Keyed & Alike / Differ

GMK-P38P PU

Grand Master Key

P38PPU-5

Energisikring

Formål og anvendelsesområde

Dette system er formuleret for at forhindre utilsigtet frigivelse af energi og til at regulere sikkerhedsstyring af udstyr og faciliteter i forbindelse med installation, eftersyn, vedligeholdelse, vedligeholdelse, rengøring og andre operationer.

Dette system er anvendeligt til Lockout Tagout-styring af udstyr og faciliteter i hver grenfabrik inden for rammerne af metallurgisk division.

Citerer dokumenter

Sikkerhedskrav til anvendelsessteder for elektrisk udstyr - Del 2: Sikkerhedsforanstaltninger til drift i mangel af elektricitet

Tre, terminologi,

(I) låsning og notering: Det er en metode til at låse og notere energibesparelsesomskifteren for at forhindre utilsigtet frigivelse af energi, før udstyret vedligeholdes, vedligeholdes, rengøres og andet arbejde påbegyndes.

(2) fareområde: positionen i det tredimensionale rum på udstyret, hvor skader kan skyldes bevægelse af roterende dele eller materiel af udstyret.

(3) Energikilde: Energi, der kan true mennesker, herunder trykluft, nitrogen, gas, tyngdekraft, elastisk kraft, trykvand, hydraulisk tryk og damp.

(4) energiisoleringsanordninger: enheder, som fysisk forhindrer frigivelse eller transmission af strøm, herunder men ikke begrænset til: manuelt betjente elektriske afbrydere Manuelt betjent sikkerhedsafbryder; Ventiler i rørledninger (låse på rørledningsventiler er ikke en erstatning for blindpladearbejde), stik og lignende enheder, der blokerer eller isolerer strømkilder. (knapper, vælgerkontakter og andre lignende kontroller kan ikke bruges som strømisolatorer)

(v) autoriseret personale: henviser til det personale, der udfører låsning og notering til service eller vedligeholdelse af maskinen og udstyret. De skal være kvalificerede og autoriserede medarbejdere, der er blevet uddannet og undersøgt til låsning og notering.

(vi) berørte medarbejdere: medarbejdere, der opererer eller skal arbejde i nærheden af det låste eller noterede udstyr, der serveres eller vedligeholdes.


Specielt designet i henhold til dine specielle krav, vores 38mm pop-up plastik sikkerhed hængelås lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset 38mm pop-up plastik sikkerhed hængelås lavet i Kina til billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: 38mm pop-up plastik sikkerhed hængelås fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, lavet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel