sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Anodiseret fastlåse i fast aluminium

Anodiseret fastlåse i fast aluminium

Delnr .: ALP38, ALP76 Aluminiums sikkerhedshængelås Beskrivelse a) Aluminiumslegeme og tredobbeltbelagt hærdet forkromet stålchackle. b) Når du låser op hængelåsen, dukker kækken automatisk op. c) Længde på kæde: 38 mm, 76 mm. d) Normal farve: RØD, YLW, BLU, ORG, GRN, PRP, BLK, SLV. e) ...

Beskrivelse

Delnr .: ALP38, ALP76

Hængelås af aluminium

Beskrivelse

en)       Aluminiumsdel og kæde er stål og er tredobbeltbelagt hærdet forkromet.

b)       Når du åbner låsen, dukker kækken automatisk op.

c)       Længde på kæde: 38 mm og 76 mm.

d)      Farver til valg: rød, gul, blå, orange, grøn, lilla, sort, sliver.

e)       Andre kædelængder kan tilpasses.

Del nr.

Specifikation

Beskrivelse

ALP38

Indvendig kæde: 38 mm; skaftdiameter: 6 mm

Support nøglesystem Key Alike, Key Differ, Master & Alike / Differ Key , Grand Master Key

ALP76

Indvendig kæde: 76mm; skaftdiameter: 6 mm

ALP3 拷贝

1alp

Forskellige nøglesystemer til dit valg:

钥匙 系统 .jpg-

Konklusion på lockout-tagout

Regler og forskrifter er normalt baseret på den relevante professionelle teori, og en lang periode med erfaring og lektioner af mange relevante begivenheder i den vestlige region, opsummeres og gradvist forbedres for at etablere. Der er meget blod bag reglerne,

Det er en kraftfuld foranstaltning til sikkerhedsproduktion og medarbejdernes sikkerhed. Det er en begrænsning, men det er en beskyttelse. Førstnævnte er formen og midlet, sidstnævnte er slutningen.

Design, fremstilling, installation, brug og vedligeholdelse af udstyr har tilsvarende standarder og krav i hvert led, som er barrieren for medarbejdernes sikkerhed. Når denne barriere er brudt, kan der forekomme tragedie.

Begivenheder mere grund er styring af sikkerhedsbevidsthed er ikke nok, i processen med produktionsstyring og reflekterede ikke sikkerheden i det folk-orienterede koncept, udøvelse af produktionshastighed og produktionseffektivitet, fører til afvigelse i ledelsesretningen, sikkerhedsindgange (inklusive udstyr og investering af tid) blev komprimeret og forårsaget en nedtur i de hyppige ulykker med sikkerhedsydelse, så tabet af markedet. Det kortsynede syn på reduceret sikkerhedsindgang er vanskeligt at se den forsinkede sikkerhedsfordel.

I processen med at udføre Lockout-tagout-proceduren skal man opgive fluke-mentaliteten og nøje følge kravene i stedet for blot at gennemgå formaliteterne og behandle inspektionen. Medarbejdernes sikkerhed kan kun sikres, hvis de følger kravene nøje.


Hot Tags: Anodiseret fast aluminiums-hængelåse-leverandører & fabrikanter Kina - Engroshandel - LOCKEY

Send forespørgsel