sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Isolering KD Abs Lang hængelås Stålkædelås

Isolering KD Abs Lang hængelås Stålkædelås

Best.nr .: P76P 76mm Plastic Long Shackle Sikkerhedshængelås a) Forstærket nylonlegeme, modstår temperatur fra -20 ℃ til + 80 ℃. Stålchaklen er forkromet; den ikke-ledende kæde er lavet af nylon, modstår temperatur fra -20 ℃ til + 120 ℃, hvilket sikrer, at styrken og deformationsbrud ikke let. b) Funktion til nøgleopbevaring: Når kækken er åben, kan nøglen ikke fjernes. c) Laserudskrivning og logo-indgravering tilgængelig om nødvendigt. d) Alle tilgængelige forskellige farver.

Beskrivelse


Del nr .:   P76P

76mm plast lang sikkerhedshængelås

a) Forstærket nylonlegeme, modstår temperatur fra -20 til +80 . Stålchaklen er forkromet; den ikke-ledende kæde er lavet af nylon, modstår temperatur fra -20 til +120 , hvilket sikrer, at styrken og deformationsbrud ikke let er.

b) Funktion til nøgleopbevaring: Når kækken er åben, kan nøglen ikke fjernes.

c) Laserudskrivning og logo-indgravering tilgængelig om nødvendigt.

d) Alle tilgængelige forskellige farver.

 

Del nr.

Beskrivelse

Låsemateriale

Specifikation

KA-P76S

Tastet ens

 

Stål

 

“KA”: Hver hængelås indtastes den samme i en gruppe

“P”: Glatkrop af plastiklås

“S”: Stålkæde

 

Andet materiale kan tilpasses:

"SS": Rustfri stålkæde

“BS”: Messingsjakkel

KD-P76S

Keyed Differ

MK-P76S

Keyed & Alike / Differ

GMK-P76S

Grand Master Key

KA-P76P

Tastet ens

 

nylon

KD-P76P

Keyed Differ

MK-P76P

Keyed & Alike / Differ

GMK-P76P

Grand Master Key


P76P 拷贝NØGLERKARTSYSTEM1.jpgDimensionstegning:
Dimensionstegning 1.png

Dimensionstegning1

P.jpg

Anden kropsform:

DEL NR. AP76SKA-RED , AP76SKD-RED , AP76SMK-RED , AP76SKAMK-RED, AP76SGMK-RED

IMG_1268.JPGIMG_1269.JPG


Låsekrop:

2018060210193963122991.jpg

Casestudie af lockout-tagout2

Sag 2

Ulykkebeskrivelse: Zhang xx, en medarbejder i sanddistribueringsgruppe i støbningsværksted på en fabrik, går ofte på arbejde tidligt om morgenen for at gennemgå den indvendige kabine i sandblandingsmaskine for at sikre normal drift af maskinen i arbejdstiden.

En dag kommer zhang mou til at reducere nukleare, åbnede døren til blandet sand maskinrum som sædvanligt, men uden at isolere strømafbryderen, hænger heller ikke "nogen arbejder for at forbyde at lukke" advarselsskilt, indtast maskinen inden revision. Han var bange for, at åbningen af lugen kunne påvirke andre. Tag bevidst døren til kun at efterlade 15 mm hul.

Efter denne gruppe blandes sandarbejder li mou for at gå på arbejde, se hytte døren er åben, tror andre går væk fra arbejde ikke lukke strengt, skub kabine døren op glat begyndte at blande sand maskine, rullehormon vender, zhang mou hovedet, der fungerer indeni bump. Zhang blev alvorligt såret.

Årsag til ulykke: Zhang kunne ikke udføre energiisolering og lockout-tagout i henhold til forskrifterne, da han gik ind i maskinen til vedligeholdelse. For at informere andre om, at han var i maskinen, tog han hovedansvaret. Li kontrollerede ikke udstyret, før udstyret startede, tage det sekundære ansvar.

Forbedringsmetode: Det kræves, at arbejdstagerne nøje implementerer Lockout-tagout-proceduren. Når man går ind i maskinens drift, skal farlig energi låses og sættes på mærket. Før udstyret startes, skal udstyret kontrolleres for at sikre, at der ikke er personale og farlige stoffer i det farlige område.


Hot Tags: Isolering KD Abs Lang hængelås Stålkædelås

Send forespørgsel