sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Pop-up Nylon Shackle sikkerhedshængelås

Pop-up Nylon Shackle sikkerhedshængelås

Delnr .: CP38PPU Ny pop-up Nylon Shackle sikkerhedshængelås a) Forstærket nylonlegeme, modstår temperatur fra -20 ℃ til + 80 ℃. Stålchaklen er forkromet; den ikke-ledende kæde er lavet af nylon, modstår temperatur fra -20 ℃ til + 120 ℃, hvilket sikrer, at styrken og deformationsbrud ikke let. b) Holdbar messingcylinder, høj styrke, slidstærk, anti-rust. Test gentagne gange i mere end en million gange, holdbar i brug. c) High-end nøglesystem, KA, KD, MK, GMK tilgængeligt. Forskellige nøglesystemer og -mængder kan tilpasses. d) Pop-up-design, kækken springer automatisk op, når den låses op. Tryk på skaftet, når du låser, ingen tast er nødvendig for at indsætte og trække ud. e) Laserudskrivning og logo-indgravering tilgængelig om nødvendigt. f) Forskellige farver tilgængelige. g) Tilstrækkelig lager og hurtig levering.

Beskrivelse

Delnr .: C P38P PU

Ny pop-up Nylon Shackle sikkerhedshængelås
a) Forstærket nylonlegeme, modstår temperatur fra -20 til +80 . Stålchaklen er forkromet; den ikke-ledende kæde er lavet af nylon, modstår temperatur fra -20 til +120 , hvilket sikrer, at styrken og deformationsbrud ikke let er.

b) Holdbar messingcylinder, høj styrke, slidstærk, anti-rust. Test gentagne gange i mere end en million gange, holdbar i brug.
c) High-end nøglesystem, KA, KD, MK, GMK tilgængeligt. Forskellige nøglesystemer og -mængder kan tilpasses.
d) Pop-up-design, kækken springer automatisk op, når den låses op. Tryk på skaftet, når du låser, ingen tast er nødvendig for at indsætte og trække ud.
e) Laserudskrivning og logo-indgravering tilgængelig om nødvendigt.
f) Forskellige farver tilgængelige.
g) Tilstrækkelig lager og hurtig levering.

Del nr.

Beskrivelse

Låsemateriale

Specifikation

KA-CP38S PU

Tastet ens

 

Stål

 

“KA”: Hver hængelås indtastes den samme i en gruppe

“P”: Glatkrop af plastiklås

“S”: Stålkæde

 

Andet materiale kan tilpasses:

"SS": Rustfri stålkæde

“BS”: Messingsjakkel

KD-CP38S PU

Keyed Differ

MK-CP38S PU

Keyed & Alike / Differ

GMK-CP38S PU

Grand Master Key

KA-CP38P PU

Tastet ens

 

nylon

KD-CP38P PU

Keyed Differ

MK-CP38P PU

Keyed & Alike / Differ

GMK-CP38P PU

Grand Master Key

Lås og lås op arbejdsgangen

Fjern låsepladen

(1) låsepersonalet skal først rydde alt (vedligeholdelses) værktøj ud af arbejdsområdet for udstyret, gendanne alle sikkerhedsbeskyttelsesanordninger til deres oprindelige position og derefter fjerne deres egne CARDS og låse og udfylde "unlocking record";

(2) låse personale mundtligt informere alle berørte medarbejdere og andre ansatte om at afslutte proceduren for isoleringslås;

(3) Låsepersonale skal kontrollere omhyggeligt inden udstyret startes for at sikre, at ingen befinder sig i det farlige område.

9. Noter

(1) sikkerhedslås og etiket skal bruges samtidigt.

(2) kun den låste har ret til at fjerne sikkerhedslåsen og etiketten på den enkelte lås eller kollektive låsekasse. Under særlige omstændigheder kan det fjernes af andre under hans / hendes forældremyndighed.

Krav til låsning og oplåsning af poster

1. Før betjening skal alle låsepunkter specificeres på listen over låsemærker-energi-isoleringspunkter af sektionslederen eller holdlederen og skal anbringes i låskassen efter at være bekræftet og godkendt af den tekniske person, der er ansvarlig for vedligeholdelse.

2. Efter operationen skal oplåsningspersonalet udfylde låseposten, før de låses op

6. Andre krav

1. Den kollektive lås, individuelle lås og "farlig forbudt betjening" etiket på værkstedet, der tilhører udstyret, kan ikke løftes, når arbejdet ikke er afsluttet under skiftændring; Efterfølgeren skal først bruge sin personlige lås på den kollektive låskasse på værkstedet, hvor udstyret hører til, før skiftmedarbejderen kan frigive sin personlige lås; Den ansvarlige for skiftet skal vente, indtil den ansvarlige for skiftet har låst kollektivlåsen i udstyrets værksted, og den ansvarlige for skiftet kan frigive sin personlige lås.

2. Den ansvarlige for udstyrets værksted og vedligeholdelsesenhed påtager sig ansvaret for låsning efter overdragelse af skiftet og kontrollerer de igangværende låseprocedurer.

3. Reservedel til sikkerhedslås:

(1) det er forbudt at opbevare reservenøglen til den enkelte lås. Reservedelsnøglen til kollektiv lås skal udleveres sammen med frigørelseskataloget over låse og opbevares korrekt af hvert værkstedssektion for at identificere ejerskabet til sikkerhedslåsen.

(2) den nye nøgle bruges kun til at erstatte den beskadigede gamle nøgle. Det er strengt forbudt at udskifte den mistede nøgle. Når den mistede nøgle vurderes at være uoprettelig, skal den personlige lås returneres til værkstedet for at opdatere poster. Den nye lås udstedes af sikkerhedsafdelingen.

3. Reservedel til sikkerhedslås:

(3) for at låne reservenøglen skal ansøgningsskemaet udfyldes og godkendes af sikkerhedspersonalet på vores fabrik. Reservernøglen skal returneres på told. Linietilsynsføreren for ansøgningen om reservenøgle er ansvarlig for at bekræfte udfyldelsen af ansøgningsskemaet for reservenøgle og returneringen af nøglen.

(4) alt Lockout-tagout-personale skal trænes, før de kan arbejde på stedet.


Hot Tags: Pop-up Nylon Shackle sikkerhedshængelås-leverandører & fabrikanter Kina - engrossalg - LOCKEY

Send forespørgsel