sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sikkerhed 38 mm Aluminiums sikkerheds-hængelås

Sikkerhed 38 mm Aluminiums sikkerheds-hængelås

Delnr .: ALP38, ALP76 Aluminiums sikkerhedshængelås Beskrivelse a) Aluminiumsdel og tredobbeltbelagt hærdet forkromet stålchackle. b) Når du låser op hængelåsen, dukker kækken automatisk op. c) Længde på kæde: 38 mm, 76 mm. d) Normal farve: RØD, YLW, BLU, ORG, GRN, PRP, BLK, SLV. e) ...

Beskrivelse

Delnr .: ALP38, ALP76

Hængelås af aluminium

Beskrivelse

en)       Aluminiumsdel og kæde er stål og er tredobbeltbelagt hærdet forkromet.

b)       Når du åbner låsen, dukker kækken automatisk op.

c)       Længde på kæde: 38 mm og 76 mm.

d)      Farver til valg: rød, gul, blå, orange, grøn, lilla, sort, sliver.

e)       Andre kædelængder kan tilpasses.

Del nr.

Specifikation

Beskrivelse

ALP38

Indvendig kæde: 38 mm; skaftdiameter: 6 mm

Support nøglesystem Key Alike, Key Differ, Master & Alike / Differ Key , Grand Master Key

ALP76

Indvendig kæde: 76mm; skaftdiameter: 6 mm

ALP43 组合 图 2

1alp

Forskellige nøglesystemer til dit valg:

Udfør isoleringen

Produktions- og vedligeholdelsespersonale er også forpligtet til at følge oprydningsprocedurer, PPE-specifikationer for personligt beskyttelsesudstyr og hangtag-låsningsprocedurer, når der implementeres en energiisoleringsplan.

Overfør og tøm de resterende kemikalier i processystemet i nøje overensstemmelse med rengøringsprocedurerne; Damp eller rengør eller rens samtidig processrørledningen i overensstemmelse med procesegenskaberne for at sikre, at de resterende kemikalier så vidt muligt renses ud af rørledningen i driftsområdet.

Når processystemet er renset, skal processystemet testes for at sikre, at mængden af resterende kemikalier er lavere end den minimale eksplosionsgrænse og toksicitet osv., For at bekræfte og verificere effektiviteten af rengøringen.

For ventiler, roterende udstyr og energikilder i energisoleringsplanen skal lockout-tagout udføres efter drift på stedet i henhold til energisoleringsplanen for at sikre, at de ikke fungerer forkert af andet personale, og integriteten af energisoleringsplanen under vedligeholdelse eller projekt.

Det røde energiisoleringskort skal hænges på ventilen eller udstyret på energiisoleringsstedet for at informere og advare andre om ikke at arbejde. Det røde kort angiver operatøren og dato, status for isoleringsstedets udstyr, energikildetype osv.

Tilsvarende skal ventilen ved energiisoleringspunktet være låst, så andre ikke kan betjene ventilindretningen. Nøglen til låsen skal lægges i låsen til energiisolering. Når energiisoleringen er afsluttet, skal låskassen være låst af produktionspersonalet, der gemmer nøglen.

Efter at have bekræftet energisoleringsplanen og installationen af en isoleringsblindplade på stedet, skal repræsentanterne for feltvedligeholdsteamet låse energiisoleringsboksen på samme tid. På dette tidspunkt er energisoleringsplanen på stedet beskyttet af både produktions- og vedligeholdelsesteams.

Inden arbejdet på stedet skal vedligeholdelsesteamet også bekræfte og verificere energisoleringsplanen på stedet, f.eks. Bekræfte status for relevant ventilafbryder, ingen materialeafladning af bruseventil, afbryder til afstandsudstyr og målespænding for at bekræfte isoleringen af elektrisk energi osv., inden arbejdet på stedet startes formelt.

Vedligeholdelsesrepræsentanten kan ikke fjerne vedligeholdelseslåsen på energilåskassen, før vedligeholdelsesarbejdet på stedet er afsluttet og overdraget til produktionsenheden. Først da kan produktionspersonalet fjerne energiisoleringspunkterne på stedet ét efter én, registrere og bekræfte dem på energisoleringsskemaet en efter en og gendanne dem til tilstanden af procesrørledninger og udstyr inden vedligeholdelse.

I resumé er energisoleringsplanen en systematisk metode til at isolere og kontrollere energikilder, fra processystemets energiisoleringsvurdering, renseplan, detektionsmetode, installation af blindplade, elektrisk partition, lockout-tagout, til gennemførelse af energisoleringsplan, til bekræftelse og verifikation af energiisolering inden arbejde.

Indtil afslutningen af vedligeholdelsesarbejdet kan energiisoleringspunktet fjernes trin for trin, og processystemet kan gendannes for at sikre, at der ikke er nogen undladelser, for effektivt at beskytte sikkerheden for reparationsteammedlemmer, udstyrets sikkerhed og egenskab og integriteten af processystemet gendannes efter vedligeholdelse.

Zhongcheng minder dig om, at i forbindelse med inspektion og vedligeholdelse skal de relevante regler for rørledningsåbning og lockout-tagout implementeres strengt, og de relevante energisoleringsforanstaltninger skal implementeres effektivt inden operationen for at sikre driftssikkerheden.


Hot Tags: Sikkerhed 38 mm Aluminiums sikkerheds-hængelås

Send forespørgsel