sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Universal stålwire kabel lockout tagout

Universal stålwire kabel lockout tagout

Delnr .: CB01-4 Justerbar stålkabellåsning a) Låsehus: lavet af ABS, tåler kemikalier. b) Kabel: hårdt, fleksibelt flertrenget stålkabel med klar plastisoleringsbelægning. c) Kabellængde kan tilpasses.

Beskrivelse

Delnr .: CB01-4

Justerbar stålkabelåsning

a) Låselegeme: lavet af ABS, tåler kemikalier.

b) Kabel: hårdt, fleksibelt flertrenget stålkabel med klar plastisoleringsbelægning.

c) Kabellængde kan tilpasses.

d) Accepterer op til 4 hængelåse til flere lockout-applikationer.

e) Indeholder høj synlighed, genanvendelig, sikkerhedsmærkater til skrivning. Kan tilpasses.

f) Ideel til at låse flere afbryderpaneler og side-ved-side portventillåsning.

Del nr.

Beskrivelse

CB01-4

Kabeldiameter 4 mm, længde 2 m

CB01-6

Kabeldiameter 6mm, længde 2m

Isoleringsenhed

En mekanisk enhed, der forhindrer overførsel eller frigivelse af farlig energi og materialer. Dette inkluderer kredsløb, der afbryder forbindelser, strøm- eller sikkerhedsafbrydere, rørventiler, blindplader, mekaniske forhindringer eller lignende anordninger, der bruges til at blokere eller isolere energi.

Sikkerhedslås

Et apparat brugt til at låse isoleringsenheden.

Låsefaciliteter

Sørg for, at hjælpefaciliteterne kan låses. Såsom: lås, ventillåsemuffe, kæde osv.

Fare skilt

Et skilt, der angiver, hvem, hvornår og hvorfor er låst og placeret på en sikkerhedslås eller et isoleringssted.

Test / test

Kontroller effektiviteten af isoleringen af systemet eller enheden (f.eks. Verificer, at låseanordningen eller andre hindringer for isolering er blevet fjernet),

Lockout-tagout

Låsning henviser til den proces, hvor operatører kontrollerer farlig energi ved at låse sig selv i henhold til procedurer under inspektion, vedligeholdelse og demontering af udstyr og faciliteter.

En helvedesild er et tegn placeret på en energiisolerende enhed for at indikere, at enheden er i en kontrolleret tilstand og ikke kan betjenes, før helvedesildet er fjernet.

Pligter og ansvar

Virksomhedens udstyrsafdeling er ansvarlig for at organisere formuleringen og vedligeholdelsen af denne kode og er ansvarlig for Lockout-tagoutstyring og -vurdering.

Virksomhedens kvalitet, sikkerhed og miljøbeskyttelse skal sørge for overvågning, høring og støtte til implementering af denne kode.

Hver enhed er ansvarlig for styring og implementering af Lockout-tagout-procedure inden for forretningsområdet og leverer ressourcegaranti.

Specielt designet i henhold til dine specielle krav, vores universal lock wire lockout-tagout lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpasset universal-stålkabel-lockout-tagout lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: universal stålkabel lockout tagout fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engrossalg, tilpasset, billig, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel