sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Portventil-lockout Tagout Loto

Portventil-lockout Tagout Loto

Justerbar portventillåsning a) Lavet af holdbart ABS. b) Kan udstyres sammen med hængelåse. Hængelås låsekaksel maks. Diameter 3/8 ”(10 mm). c) Kan dækkes og roteres frit omkring ventilhjulet og kan indstilles til at passe til et antal ventilhåndtag.

Beskrivelse

Delnummer: AGVL01

Justerbar portventillåsning

a) Lavet af holdbart ABS.

b) Kan udstyres sammen med hængelåse. Hængelås låsekaksel maks. Diameter 3/8 ”   (10mm).

c) Kan dækkes og roteres frit omkring ventilhjulet og kan indstilles til at passe til et antal ventilhåndtag.

 

Del nr.

Beskrivelse

AGVL01

Velegnet til ventilhåndtag 1 til 6 1/2 i diameter

Betjeningskortsikkerhedsstyringssystem

Område på 1.

Dette system kan bruges til daglig brug af betjeningsplader med elektrisk og mekanisk udstyr i virksomheden og sikkerhedsstyring ved elektrisk drift udført af udstyrsstyringsteamet

2. Formålet med

Standardiser brugen af ​​betjeningsplader for at sikre personlig sikkerhed under udstyrets drift og vedligeholdelse.

3. Ansvaret

Forretningsafdelingen er ansvarlig for overvågning og styring af produktion, distribution og brug af operationskort.

Operatører af elektrisk og mekanisk udstyr og udstyr til styring af udstyr er ansvarlige for opbevaring og brug af betjeningskort.

Indhold af 4.

4.1 fremstilling af udstyrets betjeningskort

4.1.1 Hvis det nyligt tilføjede eller modificerede udstyr skal fremstille driftsplader til udstyr, skal lederen for den afdeling, hvor udstyret er placeret, forelægge listen over udstyrsbetjeningsplader til forretningsafdelingen, der udarbejder listen i henhold til listen.

4.1.2 tilføje eller ændre udstyrets betjeningsplader, som skal opsamles af udstyrets ledelsesteam, inden udstyret officielt tages i brug og bruges i prøvekørsel. Efter prøvekørsel overfører udstyrsstyringsteamet betjeningspladerne til operatørerne.

4.1.3 Hvis det konstateres, at udstyrets betjeningsplade er beskadiget, mistet eller udeladt, skal værkstedschefen give listen over udstyrsbetjeningsplader, der skal udskiftes, og forelægge den for forretningsafdelingen.

4.1.4 når det nye udstyr skal bruges og betjenes før den nye udstyrsbetjeningsplade er færdig, kan den midlertidige driftsplade, der er udstedt af forretningsdelen, bruges, og udstyret kan ikke betjenes uden licens (undtagen i tilfælde af ulykke eller nødsituation); Hvis udstyrets betjeningskort går tabt i natskiftet, kan positionen kun betjenes, når skiftelederen har bekræftet og udstedt "midlertidigt udstyrskort", men "midlertidig udstyrskort", der er udstedt af skiftlederen, er kun gyldigt under skiftet.

Specielt designet i henhold til dine særlige krav, vores portventil-lockout-tagout loto lavet af en af ​​de professionelle producenter og leverandører af lockout-produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engrossalg tilpasset portventil lockout tagout loto lavet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi tilbyder også den gratis prøve.
Hot Tags: gate ventil lockout tagout loto fabrikanter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, billig, pris, lavet i Kina, gratis prøve

Send forespørgsel