sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Universal ventil Lockout 2 arme

Universal ventil Lockout 2 arme

Varenr.: UVL02 Universal ventil Lockout med 2 Arm s vores universelle ventil lockis velegnet til gate valve, kugleventil, butterfly ventil og så videre. Det ' s en universel ventil lås, whichused til lockout store løftestænger for ventiler, T-håndtag og andre svært at sikre mekaniske enheder. Lavet af stål og...

Beskrivelse

Varenr.: UVL02

Universal ventil Lockout med2Arms
Vores universal ventil lockis velegnet til gate valve, kugleventil, butterfly ventil og så videre. Det er en universel ventil lås, whichused til lockout store løftestænger for ventiler, T-håndtag og andre svært at sikre mekaniske enheder.

  1. Lavet af stål og nylon.

  2. Denne universelle ventil lockis en Modulært system, som gør det muligt at låse ud ventiler af forskellige typer og størrelser.

  3. Ingen anden enhed tilbyder sådanne fleksibilitet og sikkerhed. Vi kan tilføje forskellige tilbehør for at gøre enheden egnet til en vifte af ventiler.

  4. Blokerende arm til brug med store Universal ventil Lockout.

  5. Denne universalvalve lockoutdevices areused til max håndtag bredde 40mm (håndtag max tykkelse 28mm).

En del nr.

Beskrivelse

UVL01

Med 1 arm - til kvart-vending Kugleventiler

UVL02

Med 2 arm - For 3, 4 eller 5-vejs ventiler eller lock ventiler i den "on", "off", eller "kvalt" holdning.

UVL03

Med coated kabel - ved hjælp af kabel fastgørelse til gate ventiler

UVL04

Basere klemme kun - For butterfly ventiler

UVL05

Med 1 arm & belagt kabel - Universal ventil lockout for de fleste ventiler

Specielt designet efter dine specielle krav, vores universal ventil lockout 2 våben lavet af en af de professionelle producenter og leverandører af lockout produkter i Kina - LOCKEY. Du er velkommen til engros tilpassede universal ventil lockout 2 våben fremstillet i Kina til en billig pris med vores fabrik, og vi kan også tilbyde gratis prøve.

Hot Tags: Universal ventil lockout 2 våbenproducenter Kina, leverandører, fabrik, engros, tilpassede, billige, pris, fremstillet i Kina, gratis prøve, universal ventil lås

Send forespørgsel